Videón, ahogy Britney Spears eltöri a lábát

Csak erős idegzetűeknek!

Videón, ahogy Britney Spears eltöri a lábát

Egy hete írtuk meg, hogy Britney Spears balesetet szenvedett: eltörte a lábközépcsontját. A hírt pasija, Sam Asghari osztotta meg, mert a rajongók már aggódtak, hogy Brit egy ideje semmit nem posztolt Instára. Mint kiderült, jó oka volt rá, hiszen kórházba kerül a törés miatt. Az énekesnő most megosztotta a felvételt, amin konkrétan hallani, ahogy eltörik a lába. Ha elég erős idegzetű vagy, akkor itt tudod csekkolni:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Feb 26, 2020 at 2:23pm PST

„Mivel nem táncoltam 6 hónapja, itt mindent beleadtam. És igen, mezítláb vagyok, mert így jobban tapad a talpam a padlóhoz. Utóirat: hallhatod, ahogy eltöröm a lábam. Bocsi, egy kicsit hangos!” – írja az énekesnő a poszt mellett.

A kommentelők között volt, aki megjegyezte, hogy ilyen őrült táncmozdulatoktól ő is eltörte volna a lábát. Legtöbben persze jobbulást kívántak a sztárnak. Sokan még mindig remélik, hogy kedvencük visszatér a színpadra és folytatja a turnézást. Egyelőre kérdéses, hogy ez valaha megtörténik-e, ugyanis Britney menedzsere tavaly azt nyilatkozta, hogy az énekesnőnek soha többé nem szabadna színpadra állnia, mert mentálisan labilis. Brit viszont a tavalyi idegösszeomlása óta Instán próbálja bebizonyítani, hogy ez nincs így: rengeteget jógázik és gyakorol a következő fellépéseire.

Még több

Sztárhírek