„Azért szakítottam a pasimmal, mert a horoszkópom ezt mondta”

Sokszor végig ott van előttünk a válasz, de nem akarjuk észrevenni. Egy csaj most őszintén elmesélte, hogyan változtatta meg az életét az asztorlógia.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Azért szakítottam a pasimmal, mert a horoszkópom ezt mondta”

„Amikor már évek óta együtt vagy egy pasival, akkor mindenki kérdezgetni kezdi, hogy mikor lesz esküvő, gyerekek, vagy egyáltalán mikor fordulnak tényleg komolyra a dolgok? De mi van akkor, ha te nem tudod a választ? Mi van akkor, ha a párod a világ legrendesebb sráca, de te mégis azt érzed, hogy valami nem jó? Én és a barátom még a fősulin jöttünk össze, utána pedig két egész évet is átvészeltünk távkapcsolatban. Egy idő után viszont azt éreztem, hogy valami nem stimmel, annak ellenére, hogy látszólag minden rendben volt. Nem csalt meg, nem bánt velem rosszul, szóval mondhatni kifogtam a világ legcukibb pasiját, én pedig mégsem voltam boldog, érted ezt?

Úgy döntöttem, hogy terápiára megyek, hátha válaszokat kapok, vagy valamiféle útmutatást az életemmel kapcsolatban, ez azonban nem úgy ment, ahogy vártam. Persze magamról sokkal többet megtudtam, de a párkapcsolati dolgokban nem jutottam előrébb… Egy alkalommal viszont a pszichológusnak elejtettem, hogy a csillagjegyem Ikrek, amire felkapta a fejét. Azt tanácsolta, hogy talán érdemes lenne egy asztorlógushoz mennem, ő pedig ismer is egy nagyon jó szakembert, aki elképesztő képet tud adni a jövőmről.

Megfogadtam a tanácsát, és el is mentem a Charlotte-hoz, – így hívják az asztrológust – ám ami ott várt, arra nem számítottam. A nő ugyanis bár tökéletesen leírta a múltamat, és sokat beszélt a jövőbeli karrieremről, de egy szót sem szólt a párkapcsolatomról. Egy idő után már kezdett zavarni a dolog, és mivel főként ezért kerestem őt fel, ezért én magam felhoztam a dolgot, és rákérdeztem, hogy mi lesz velem és a párommal, a válasza viszont nagyon meglepett.

„Annak a kapcsolatnak már vége, te pedig már el is kezdted őt elengedni, igaz?”

Egyszerűen lesokkolódtam, de tudtam, hogy igaza van. Az asztrológus így folytatta:

„Valami egészen más vár rád, valami új, amit egyedül kell megtenned!” 

A válasz tehát végig bennem volt. Hónapok óta tudtam, hogy szakítanom kell a barátommal, de nem mertem beismerni magamnak. Szörnyű, mégis felszabadító érzés volt. Ha nincs Charlotte, akkor soha nem szánom rá magam erre a lépésre, és nem merem megvalósítani önmagam. Azóta profi sminkes lettem és boldogabb vagyok, mint valaha. Azt még msot sem tudom, hogy hiszek-e az asztrológiában, de abban biztos vagyok, hogy mostmár hiszek magamban!

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.