Ha Meghanen múlik, a királynő soha többé nem látja a dédunokáját

Egyre rosszabb a viszony a hercegné és az uralkodó között. Vajon kibékülnek valaha?

Ha Meghanen múlik, a királynő soha többé nem látja a dédunokáját

Harry herceg és felesége, Meghan még januárban döntöttek úgy, hogy kilépnek a királyi család kötelékéből és Kanadába költöznek kisfiukkal, Archie-val együtt. Persze emiatt hatalmas botrány alakult ki körülöttük, és bár a királynő beleegyezett a „szakításba”, a legkevésbé sem örült a dolognak.

Érzéseit talán akkor mutatta ki a legjobban, amikor kijelentette, Harryék ezentúl nem használhatják a „royal” kifejezést a márkaneveikben. Ha lehet hinni az ezzel kapcsolatos híreknek, Meghan emiatt nagyon megharagudott az Egyesült Királyság uralkodójára, ezért most durva büntetést talált ki a számára.

A hercegné úgy döntött, nem viszi magával Archie-t az utolsó hivatalos királyi eseményekre, amelyeken meg kell jelenniük Harryvel. Ez azt is jelenti, a királynő ezúttal sem láthatja legkisebb dédunokáját

„Nagyon szomorú lesz, hiszen alig láthatta Archie-t az utóbbi időben, ráadásul az is bántja, hogy a kisfiúnak ilyen távol kell felnőnie az unokatestvéreitől és a távolabbi rokonaitól” – árulta el az amerikai Cosmónak egy bennfentes. Meg miatt talán már soha nem láthatja Archie-t a királynő?

Harry herceg egyébként már a múlt héten megérkezett Angliába, Meghan pedig a napokban fogja követni. Terveik szerint nem maradnak sokáig, és valójában alig várják, hogy visszatérhessenek Kanadába és végre hivatalosan is elkezdhessék független életüket.

Még több

Sztárhírek