2020.03.02.@ 13.03

Károly felesége nem akar királyné lenni

Kamilla hercegné nem vágyik magasabb rangra és különlegesebb megszólításra, ha végre férje lesz a király.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly felesége nem akar királyné lenni

Zajlik az élet a brit királyi családban. Először ott volt a botrány András herceg körül, ami miatt le is mondott, majd Harry és Meghan bejelentették, hogy a továbbiakban külön utakon járnának, és a jelek szerint picit össze is vesztek Erzsébet királynővel, eki megtiltotta nekik a royal szó használatát. A pletykák szerint Erzsébetet nagyon megviselték a történtek, és már arról is lehetett hallani, hogy idő előtt – vagyis a halála előtt – visszavonulna és átengedné a trónt fiának, Károly hercegnek. Ám ha ez be is következik, úgy néz ki, hogy az Egyesült Királyságnak csak királya lesz, királynéja nem. Károly felesége ugyanis nem pályázik a rangra, nem akar királyné lenni.

Kamilla jelenleg az angol duchess rangot kapta meg, és várhatóan férje trónra lépése után kapja meg a princess rangot, ám a magyarban mindkettőre a hercegnő/hercegné kifejezést használjuk. Károly és Kamilla sajtósa a napokban erősítette meg a Daily Starnak, hogy ha Károly fejére korona kerül, Kamillát a továbbiakban Princess Consortnak, vagyis magyarul hitvestársi hercegnének kell majd szólítani. Elviekben megkaphatná a királynéi rangot, ám 2005-ös esküvőjükön Kamilla már kijelentette, hogy ezt nem szeretné.

Aztán persze soha nem tudni, hogy mit hoz a jövő, bőven elképzelhető az is, hogy a most 71 éves Károly a királynő halála után úgy dönt, hogy ennyi idősen már nem akar király lenni, és inkább átengedni a feladatot idősebb fiának, Vilmos hercegnek. Ami azt jelenti, hogy utána már nem Kamillának, hanem Katalinnak kell döntenie arról, hogy akar-e királyné lenni, vagy sem.

Címkék: brit királyi család erzsébet királynő Kamilla károly herceg király királyné rangok titulus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.