Ilyen valójában a kapcsolat Katy Perry és Taylor Swift között a békülésük óta

Elég érdekes dolgokat nyilatkozott Katy…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen valójában a kapcsolat Katy Perry és Taylor Swift között a békülésük óta

Katy Perry és Taylor Swift kapcsolatáról mindenki tudja, hogy jó ideig nem volt felhőtlen, sőt: évekig harcban álltak egymással. Bár a lányok egy kicsit több, mint fél éve, Tay videoklipje kapcsán elvileg kibékültek, úgy tűnik, hogy még nagyon messze vannak a BFF-státusztól.

Katyt a Stellar magazin kérdezte arról, hogy írná le a barátságát most Taylorral. „Hát nem állunk annyira közel egymáshoz, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, de azért sokat sms-ezünk”– válaszolt Katy. Majd hozzátette, hogy egyáltalán nem volt neki olyan egyszerű szerepelni Tay klipjében.

„Annak ellenére, hogy nagyon nehéz volt, mégis lényegesnek tartom, hogy szerepeltem a videóban, mert az emberek olyan személyeket szeretnének látni, akikre fel lehet nézni. Szerettük volna, hogy ez az egész az egységesség példája legyen. A megbocsátás nagyon fontos. Hatalmas dolog. Ha meg tudsz bocsátani az ellenségednek, az fantasztikus. Bármennyire is nehéz!”

Ezek után a sztár a Miss Americana nevű dokumentumfilmre is kitért, ami ugyebár Taylorról szól. Katynek nagyon bejött a film, és az is, hogy „Taylor elkezdett öntudatossá és sebezhetővé válni”. Azért az érdekes, hogy miért gondolja úgy Katy, hogy Tay még csak most kezd öntudatos lenni. De az tény, hogy előbbi énekesnő már a karrierje kezdete óta politizál, míg Taylor csak nemrég kezdett hasonló témákról beszélni a rajongóival.

Kérdés, hogy ezzel a megjegyzésével Katy vajon mennyire akasztja majd ki Taylort

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: barátság elárulta interjú kapcsolat katy perry kiderült taylor swift

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.