Ilyen valójában a kapcsolat Katy Perry és Taylor Swift között a békülésük óta

Elég érdekes dolgokat nyilatkozott Katy…

Ilyen valójában a kapcsolat Katy Perry és Taylor Swift között a békülésük óta

Katy Perry és Taylor Swift kapcsolatáról mindenki tudja, hogy jó ideig nem volt felhőtlen, sőt: évekig harcban álltak egymással. Bár a lányok egy kicsit több, mint fél éve, Tay videoklipje kapcsán elvileg kibékültek, úgy tűnik, hogy még nagyon messze vannak a BFF-státusztól.

Katyt a Stellar magazin kérdezte arról, hogy írná le a barátságát most Taylorral. „Hát nem állunk annyira közel egymáshoz, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, de azért sokat sms-ezünk”– válaszolt Katy. Majd hozzátette, hogy egyáltalán nem volt neki olyan egyszerű szerepelni Tay klipjében.

„Annak ellenére, hogy nagyon nehéz volt, mégis lényegesnek tartom, hogy szerepeltem a videóban, mert az emberek olyan személyeket szeretnének látni, akikre fel lehet nézni. Szerettük volna, hogy ez az egész az egységesség példája legyen. A megbocsátás nagyon fontos. Hatalmas dolog. Ha meg tudsz bocsátani az ellenségednek, az fantasztikus. Bármennyire is nehéz!”

Ezek után a sztár a Miss Americana nevű dokumentumfilmre is kitért, ami ugyebár Taylorról szól. Katynek nagyon bejött a film, és az is, hogy „Taylor elkezdett öntudatossá és sebezhetővé válni”. Azért az érdekes, hogy miért gondolja úgy Katy, hogy Tay még csak most kezd öntudatos lenni. De az tény, hogy előbbi énekesnő már a karrierje kezdete óta politizál, míg Taylor csak nemrég kezdett hasonló témákról beszélni a rajongóival.

Kérdés, hogy ezzel a megjegyzésével Katy vajon mennyire akasztja majd ki Taylort

Még több

Sztárhírek