A Lady Gagát éneklő nő albumot ad ki

Folytatódik a hihetetlen sikersztori!

A Lady Gagát éneklő nő albumot ad ki

Az Essexből származó Charlotte Awbery nevét akkor ismerte meg a világ, amikor a műsorvezető Kevin Freshwater megállította a londoni metróban és arra kérte, fejezze be a kamera előtt Lady Gaga Shallow című dalát.

A nő egy cseppet sem jött zavarba, akkorát énekelt, hogy a műsor nézői azonnal beleszerettek. Később a neten is fénysebességgel terjedt a róla készült videó, így alig egy héttel később Charlotte már az amerikai legenda, Ellen DeGeneres show-jában ülve adott interjút.

Azóta már visszatért az Egyesült Királyságba, de az élete fenekestül felfordult, gyakorlatilag az ország minden reggeli és esti műsorába meghívták, legutóbb például a Lorraine-ben mesélhetett a terveiről. Charlotte – aki nem egyébként nem titkolja, hogy 15 éve énekléssel, esküvői énekléssel foglalkozik – az adásban árulta el, hamarosan kiadja első saját albumát.

Ezen persze hallható lesz a Csillag születik betétdalának feldolgozása is, hiszen tudja, a legtöbben ezért kíváncsiak most rá.

„Olyan ez az egész, mint egy hullámvasút. Egyik nap még esküvőkön, partikon éneklek, a másikon már a tévében szerepelek, nem könnyű. (…) Egyébként minden dalomat magamnak írom, és most úgy tűnik, végre megmutathatom őket az embereknek. És ki fogok adni egy albumot a Shallow-val!” – árulta el boldogan a műsorban Charlotte.

Még több

Sztárhírek