Itt a bizonyíték, hogy egyre komolyabb Vajna Timi új kapcsolata

Újra szerelmes az özvegy.

Itt a bizonyíték, hogy egyre komolyabb Vajna Timi új kapcsolata

Úgy tűnik, komolyra fordultak a dolgok Vajna Timi és új barátja között. Andy Vajna özvegye ugyanis Insta-sztoriban osztott meg egy olyan intim fotót, amin épp Zolival ölelkezik. Ezt írta a kép mellé: „Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg… Sose gondoltam volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba… A képeket visszanézve vettem észre, hogy az ég is mosolyog.” A képet itt tudod megnézni.

Timi egyébként legutóbb a Story magazinnak mesélt arról, hogy Zoli az Egyesült Államokba is követte őt, és többet éreznek egymás iránt puszta barátságnál. „Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, aztán majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben” – mondta.

A Blikknek egy közeli ismerős is beszélt a kapcsolatról, aki szintén megerősítette, hogy Zoli fontossá vált Timi számára: „Azért is alakulhatott ki köztük ez a bizalmi kapcsolat, mert Timinek nem kell elrejtenie a gyászát és az érzelmeit Zoli előtt. Jóbarátja volt Andynek, és megérti, min megy most keresztül, hatalmas támasza volt az elmúlt hónapokban és most is.”

Még több

Sztárhírek