Ashley Graham szülés közbeni fotóval sokkolja a netet

Elképesztően erőteljes a fotó…bár durva, hogy erről is készült kép.

Ashley Graham szülés közbeni fotóval sokkolja a netet

Ashley Graham sosem volt  szégyellős, sőt a modell abszolút az őszinteségéről híres: végigdokumentálta a várandósságának kilenc hónapját (gyakran szó szerint mindent megmutatva), nem takargatja a szülés utáni testét sem, de volt, hogy épp szoptatás közben készült róla fotó. Most megint egy nagyon intim képet osztott meg Instán Ashely, mégpedig nőnap alkalmából.

A modell kisfia ugyebár januárban született meg, így ez Ash első nőnapja anyaként. Ezt az alkalmat pedig egy szülés közben készült fényképpel ünnepelte meg: a fotón a modell arca látszik, amint épp óriási erővel küzd a szülőszobában, hogy végre a karjaiban tarthassa a babáját.

Nagyon erőteljes a fotó, nem csoda, ha elsőre totál lesokkol. A kép alá írt szövegből viszont egyértelműen lejön, miért posztolta Ashley épp ezt a nagyon is intim pillanatot.

„Ez a legnagyobb erő arca. A legnagyobb fájdalom volt ez, amit valaha megtapasztaltam, és a leghatalmasabb teljesítmény is, amit valaha elértem. A mai nemzetközi nőnapon szeretném, ha megértenétek, hogy mindegy, milyen próbát vagy fájdalmat kell nőként kiállnunk, elképesztően erősek, hatalmasak vagyunk és óriási dolgokra vagyunk képesek”– írta a modell.

Elég bátor döntés volt Ashley részéről egy ilyen képet kirakni Instára, igaz?

Még több

Sztárhírek