Meghan megható dolgot osztott meg Archie-ról

Végre friss hírek érkeztek a cuki babáról!

Meghan megható dolgot osztott meg Archie-ról

Amióta Harry és Meghan januárban közölték a világgal, hogy elszakadnak a királyi családtól és Angliától, alig lehetett hallani valamit kisfiukról, Archie-ról. A babát ugyanis már tavaly év végén átköltöztették Kanadába, ahonnan azóta se hozták vissza. Emiatt a királynő állítólag nagyon szomorú volt, nem örül neki, hogy szinte soha nem láthatja legkisebb dédunokáját.

A royal pár nemrég visszatért néhány napra az Egyesült Királyságba, ám a fiúcskát ezúttal sem vitték magukkal. Ennek ellenére végre megint kiderült róla pár dolog, büszke anyukája, Meg mesélt róla egy iskolában tett látogatásakor. Erről a suli egyik tanára, Ms. Dear nyilatkozott a brit lapoknak.

„Muszáj volt megkérdeznem tőle, hogy van a kisbaba. Azt mondta, éppen aznap 10 hónapos és már nagyon ügyesen mászik, jelenleg a járással próbálkozik!” – árulta el a tanárnő. Rajta kívül az egyik diák is megszólalt, ő azt mondta, Meghan arról áradozott nekik, hogy mennyire jó, hogy Archie már az élete része, és hogy milyen fontos dolog az anyaság. Cuki, igaz?

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia egyébként május 6-án lesz 1 éves, a fanok ezért azt remélik, akkor friss képeket láthatnak majd róla az exroyalok közösségi felületein. Sokan pedig már arra is nagyon készülnek, vajon mikor jelentik be a szülei, hogy kistestvér érkezik a családba.

Még több

Sztárhírek