2020.03.09.@ 11.03

Tóth Gabi posztját minden nőnek el kell olvasnia!

El fogsz olvadni tőle!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tóth Gabi posztját minden nőnek el kell olvasnia!

Tóth Gabi és Krausz Gábor majdnem két hónapja mutatták meg először a kislányukat a rajongóiknak a Story magazin címlapján. Az ehhez kapcsolódó interjúban pedig azt is elárulták, hogy elég nehezen megy az újdonsült szülőknek az éjszakai pihenés.

 „Ha valaki megkérdezné akkor, hogy milyen évet, hónapot és napot írunk, egyáltalán hány óra lehet, nem tudnánk válaszolni. Arról szoktunk ábrándozni, milyen lesz, ha megint végigalhatunk egy éjszakát” – magyarázta az újságnak Gábor.

Gabi legújabb posztjából pedig most kiderült, hogy néha még akkor sem tud aludni, ha Hannaróza éppen békésen szuszog mellette. Bár talán éppen ez az oka az énekesnő álmatlanságának: a már három hónapos kislányban egyszerűen nem tud nem gyönyörködni. Hiszen a baba és az anyukája közti kapcsolat egyre szorosabb. És pont erről szól Gabi Insta posztja: a megható üzenetben arról beszél Hannarózának, hogy mennyire fontos a számára.

Olvasd el te is (de vigyázz, a könnyek garantáltak!):

„Aludnom kellene… de nem tudok…
Nézem, ahogy kisimul angyali arca, és mély biztonságban átadja magát az álmainak… én jelentem neki ezt a biztonságot… összenyom ez a felelőség sokszor… képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat, amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan, ami csak én? Akarom, hogy legyen olyan, ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret, hisz itt van mellettem, és az életem csodája ő… aztán megnyugszom… minden nap elengedek egy darabot magamból… sokszor hiányzik a függetlenség…pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak… már elképzelhetetlen az életem nélküle… igen! Ez nem megy egyik napról a másikra… de most már biztosan érzem, bevésődtél kislányom.. 🙏🏻✨😭❤”

Ugye mennyire szívhez szólóan fogalmazott Gabi? De nem elég, hogy ilyen könnyfakasztó szavakkal indította a mai napot, a szöveghez csatolt kép, ha lehet, még ennél is édesebb:

View this post on Instagram

Aludnom kellene… de nem tudok.. Nézem ahogy kisimul angyali arca és mély biztonságban átadja magát az álmainak.. én jelentem neki ezt a biztonságot.. összenyom ez a felelőség sokszor.. képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret hisz itt van mellettem és az életem csodája ő.. aztán megnyugszom… minden nap elengedek egy darabot magamból.. sokszor hiányzik a függetlenség.. pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak.. már elképzelhetetlen az életem nélküle.. igen! Ez nem megy egyik napról a másikra.. de most már biztosan érzem, bevésődtél kislányom.. 🙏🏻✨😭❤️

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Címkék: anya anyaság cuki hannaróza Instagram megható poszt tóth gabi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Lady Gaga máris anya akar lenni

Lady Gaga máris anya akar lenni

Házasságra és gyerekre vágyik!

Újabb ok, amiért Erzsébet királynő szomorú lehet

Sajnos el kell halasztani a királyi család egyik kedvenc eseményét a világjárvány miatt.

Ez az első celebházasság, amit tönkretett a karantén?

A pletykák szerint áldozatul esett az első sztárpár a karanténnak...

Ez lesz Meghan és Harry új alapítványának a neve

Archie nevéhez is ez a szó adta az inspirációt!

Puskás Peti szerelmes dalt írt Dallos Bogiról

Dobj félre mindent, megérkezett a karantén időszak legromantikusabb dala!

Tóth Gabi zseniálisan vágott vissza a trolloknak

Ritkán látni smink nélkül, de a fotója most tökéletesen kiegészítette az üzenetét.

Ezt gondolja Meghan és Harry a királynő beszédéről

Az uralkodó a tévén keresztül szólt az angolokhoz a koronavírus-járvány miatt.

Saját rajongóját fojtogatta a Harry Potter sztárja

Ezra Miller konkrétan az utcán fojtogatta egy rajongóját. Valószínűleg lőttek a karrierjének.