2020.03.10.@ 12.03

Meghalt a Trónok harca sztárja

A legendás színész 90 éves volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghalt a Trónok harca sztárja

Neked is az egyik kedvenc történetszálad volt a Trónok harcában, amikor Bran Starkról kiderült, hogy különleges képességei vannak, amire a Háromszemű holló képezte ki? Irtó izgi sztori volt (kár, hogy végül alig vették hasznát a fontos pillanatokban Bran skilljeinek), a Háromszemű hollót alakító színész pedig egyszerre volt kicsit para és bölcs öreg.

Ő volt Max von Sydow. A színészlegenda vasárnap hunyt el, 90 éves korában. Von Sydow nagyon ikonikus filmekben kapott fontos szerepeket, úgy mint A hetedik pecsét vagy Az ördögűző. De a 2000-es évek utáni produkciókban is rendre feltűnt, mint például a Különvéleményben, a Viharszigetben, vagy legutóbb a Star Wars: Az ébredő Erőben, ahol Lor San Tekka karakterét formálta meg.

A színészt kétszer is jelölték Oscarra. Először a legjobb színész díjáért versenyzett az 1989-es Pelle the Conqueror című filmért, aztán a 2011-es Rém hangosan és irtó közelben nyújtott játékáért a legjobb mellékszereplő kategória szobrára volt esélyes.

De te talán mégis a Trónok harcából ismered a legjobban, ami egyáltalán nem meglepő. Az alakítása a kritikusok, a nézők, de még a kollégái számára is maradandó volt. A Bran Starkot megformáló Isaac Hempstead-Wright például ezt mesélte anno az EW-nak a színészről: „vannak néha olyan mondataink, amikre csak szinte időhúzásként tekintesz, aminek nincs közvetlen befolyása a sztorira. De amikor Max Von Sydow mondja ezeket, úgy hangzik, mintha a az lenne a legfontosabb hír, amit valaha hallottál.”

Címkék: elhunyt Game of Thrones háromszemű holló Isaac Hempstead-Wright Max von Sydow meghalt trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.