Meghan utolsó hivatalos megjelenésén Diana hercegnőt utánozta

Így koppintotta le a szívek királynőjét Harry felesége!

Meghan utolsó hivatalos megjelenésén Diana hercegnőt utánozta

Harry herceg és Meghan hercegné a hét elején jelentek meg utolsó olyan megjelenésükön, amin a royalokat képviselték, ám a dolgok nem teljesen úgy alakultak, ahogyan azt a pár szerette volna. A palota kitiltotta őket a VIP buliról, ráadásul Vilmos és Katalin sem volt olyan kedves velük, mint máskor. Különösen a hercegné viselkedett gorombán, rá sem nézett Meghanre, aki mosolyogva köszönt neki…

Ennek ellenére a volt színésznőnek ránézésre elég jó kedve volt, a ceremónia után magabiztosan vonult ki férje mellett. Az épület előtt még megállt egy kicsit, hogy átvegyen egy csokor virágot, a téren összegyűlt fanok ekkor csekkolhatták le alaposabban a gyönyörű, smaragdzöld Emilia Wickstead ruháját.

A királyi család legnagyobb rajongói persze meg vannak győződve róla, hogy Meghan azért választotta ezt a szettet, hogy így tisztelegjen férje anyukája, Diana hercegnő emléke előtt. A szívek királynője ugyanis 1982-ben, 8 hónapos terhesen Vilmos herceggel egy nagyon hasonló szettet viselt a királynő szülinapi parádéján.

US Getty Images

Nem ez volt az első alkalom, hogy Meghan Diana stílusát „koppintotta”, korábban is volt már rá példa és úgy tűnik, ezt Harry herceg a legkevésbé sem bánja.

Még több

Sztárhírek