Sztárok, akik valóságshow-ban kezdték a karrierjüket

Nagyon meg fogsz lepődni ezen a listán!

Sztárok, akik valóságshow-ban kezdték a karrierjüket

Meghan Markle

Oké, azt nyilván tudtad, hogy Meghan színésznő volt, mielőtt hercegné lett (bár most már inkább csak ex-hercegné). De az megvan, hogy Meg az amerikai Áll az alku? adásaiban kezdte, és ő tartotta a táskákat, amiket nyitogatni kellett. Elég messzire jutott innen, nem igaz?

Fotó: US Getty Images

Emma Stone

Bizony, még az Oscar-díjas kedvenced, Emma Stone is egy tehetségkutatóban kezdte! Az In Search of The Patridge Family egy nagyon random koncepciójú műsor volt: az énekes-színészeket kereső show-ban egy régi, amerikai szitkom remake-jéhez keresték a szereplőket…

Cardi B

Még mielőtt a Bodak Yellow-val berobbant volna Cardi B, a Love & Hip Hop New York című reality-ben szerepelt. Az énekesnő 2015-ben csatlakozott a stábhoz, mit sem sejtve, hogy öt évvel később már a Grammy-gála vörös szőnyegén fog bevonulni.

Bella és Gigi Hadid

A modell lányok az anyjuk révén kényszerültek bele a valóságshow-k világába. Yolanda Hadid ugyanis a Real Housewives of Beverly Hills című műsor egyik sztárja volt, így Gigi és Bella is gyakran feltűntek a képernyőn. Ennek a műsornak köszönhetően pedig a nézők végigkövethették a csajok útját a modellé válásig.

Lady Gaga

Az énekesnő több MTV-s produkcióban is szerepelt, mielőtt Lady Gaga lett volna belőle. Feltűnt a The Hills egy epizódjában, plusz a Boiling Points nevű műsorban is, ahol a szereplők türelmét tették próbára. Ha nem kapott az illető dührohamot és viharzott el, akkor 100 dollárt kapott a mutatványért.

Chris Hemsworth

Mielőtt Chris Hollywood egyik legismertebb arca lett volna, Ausztráliában bontogatta a szárnyait. Egy szappanopera szereplője volt, így helyi hírességként elhívták szerepelni az ausztrál Szombat esti lázba. A színész szerint a fenékrázós videók majdnem a karrierébe kerültek: nem sokon múlt, hogy emiatt ne kapja meg Thor szerepét!

Jon Hamm

Jon Hamm, akit egy csomó filmből meg sorozatból ismerhetsz, 25 évesen és ilyen borzasztó frizurával próbált szerelmet találni a The Big Date című műsorban. Fogadjunk, hogy most már könnyebben megy neki a csajozás!

Lucy Hale

Mielőtt Aria lett volna a Pretty Little Liarsben (majd pedig csatlakozott volna a Riverdale világához), Lucy egy énekes tehetségkutatóban próbált szerencsét. A verseny az American Idol spin-offja volt fiatal tehetségeknek, innen a név: American Juniors. A legérdekesebb amúgy az egészben mégsem ez, hanem Lucy cérnavékony szemöldöke!

Még több

Sztárhírek