Veszélybe került Beatrix hercegnő esküvője?

Elképzelhető, hogy nem tartják meg az esküvőt május végén…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Veszélybe került Beatrix hercegnő esküvője?

Beatrix hercegnő esküvőjét mintha szándékosan akarnák tönkretenni. Először apja botránya miatt kellett csúsztatni az eljegyzés körüli dolgokat, most pedig a koronavírus akadályozhatja őket abban, hogy vőlegényével, Edoardo Mapelli Mozzival oltár elé álljanak.

Az eredeti tervek szerint május 29-én lenne az esküvő Londonban – bár korábban szó esett arról is, hogy Olaszországban tartják majd meg – azonban, ha a koronavírus továbbra is hasonló ütemben terjed és nem csillapodik, elmaradhat a menyegző. Egyrészt azért, mert már sok országban korlátozásokat vezettek be a 100 főnél nagyobb eseményekre, másrészt a hercegnő vőlegényének családja olasz, így a teljesen karantén alá helyezett országból egyelőre mozdulni sem tudnak.

Európában jelenleg közel 20 ezer koronavírusos esetet regisztráltak, ennek felét Olaszországban, ahol már közel ezer halottja is van a járványnak. Szakértők szerint nagy valószínűséggel ezek a számok csak emelkedni fognak a következő hetekben, és bár Beatrix esküvőjéig még több mint két hónap van hátra, elképzelhető, hogy a vírus miatt még akkor is szigorú korlátozások lesznek érvényben.

Már arról is szó esett, hogy a királynő sem jelenik meg hivatalos és nyilvános eseményeken, nehogy elkapja a betegséget. Egyébként Erzsébet az utóbbi alkalmakkor már kesztyűt viselt, a napokban pedig a kézfogást is megtiltották mindenkinek, ezzel is megelőzve a vírus terjedését.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: beatrix hercegnő betegség elhalasztják esküvő járvány koronavírus menyegző olaszok vírus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.