Most már egészen biztos, hogy ő Ben Affleck új barátnője

Hivatalosan még nem jelentette be, hogy új párja van, de készült pár félreérthetetlen fotó.

Most már egészen biztos, hogy ő Ben Affleck új barátnője

Ben Affleck nemrég arról beszélt, házassága Jennifer Garnerrel miatta csúszott el, teljes mértékben magát hibáztatja, amiért függősége miatt tönkrement a kapcsolata feleségével. Évekkel ezelőtti válása óta a színész körül már több nő is megfordult, most pedig úgy tűnik, hogy újra van egy komolynak tűnő barátnője.

Bár hivatalosan még nem jelentette be, Benről és új párjáról olyan fotókat közölt a Daily Mail (ITT nézheted meg a képeket), amiket viszonylag nehéz félreérteni, legalábbis a színész egy fiatal nőt ölelget rajtuk, márpedig egy szimpla barátot nem szokás így ölelgetni a tengerparton andalogva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨🦄✨

A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🦋🌸

A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) által megosztott bejegyzés,

Egyébként Ben új barátnője szintén színész, méghozzá a 31 éves Ana de Armas, aki legutóbb a Tőrbe ejtve című filmben szerepelt, illetve az új James Bond.moziban is szerepel (aminek a bemutatóját egyébként pont a koronavírus miatt halasztották el).

A párt Costa Rica tengerpartján fotózták le, de nemrég látták már őket Kubában is. Egy közeli ismerősük úgy tudja, akkor kezdtek el randizni, amikor egy közös munka miatt nemrég megismerkedtek egymással a Deep Water című film forgatásán. A moziban egyébként egy párt alakítanak, méghozzá egy nyitott kapcsolatban élő házaspárt, ahol a férj megengedi a feleségének, hogy másokkal is legyen kapcsolata, megelőzve ezzel egy esetleges válást.

Még több

Sztárhírek