Meghan és Harry szerelmes videója vírusként járja be a netet

Nagyon édes pillanatban kapták el őket!

Meghan és Harry szerelmes videója vírusként járja be a netet

Harry herceg és felesége, Meghan a múlt héten egy kis időre visszatértek az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyenek néhány utolsó olyan eseményen, amin a királyi család képviselőiként számítottak rájuk. A dolgok nem mentek simán, Vilmos herceg, de leginkább Katalin hercegné eléggé haragszik rájuk. Nehéz napja volt Harrynek akkor is, amikor a British Armed Forces Tribute-ra volt hivatalos, hiszen ez volt az utolsó olyan alkalom, amikor viselhette katonai egyenruháját.

A királynő ugyanis megfosztotta a hadseregben betöltött ragjaitól a királyi családtól való elszakadása után, egy régi szabály miatt kedvenc unokájával sem tehetett kivételt. Harry herceg arcán végig látszott, hogy ez nagyon megviseli, szomorúnak, gondterheltnek tűnt.

„Nagyon érzékenyen érintette az a nap. 10 évet töltött azzal, hogy szolgálta ezt az országot és most ezt kell feladnia azért, mert azt választotta, hogy megvédi a családját” – árulta el egy bennfentes a People magazinnak az esemény után.

Meghan persze mindent megtett annak érdekében, hogy férje egy kicsit jobban érezze magát, ennek köszönhetően a kamerák filmre vették egyik legaranyosabb pillanatukat. Ezen az látszik, amint Meg Harry keze után nyúl, aki azonnal megfogja, majd kölcsönösen szorongatják, simogatják egymás ujjait. A szerelmes videót nagyon felkapták a netezők, szinte nincs már olyan ember, aki ne látta volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The House of Sussex (@harry_meghan_updates) által megosztott bejegyzés, Márc 8., 2020, időpont: 4:28 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek