Az exével együtt került karanténba Khloé Kardashian

Nem gondoltuk volna…

Az exével együtt került karanténba Khloé Kardashian

A koronavírus ideje alatt, aki csak teheti, önkéntes karanténba vonul és otthonról dolgozik. Nincs ez másképp a sztárvilágban sem, ahol ez a helyzet szintén lemondásokkal jár. A Kardashian-lányok például betartják, hogy nem találkoznak most egymással, mindenki a saját családjával zárkózott be otthon. Kim egy korábbi posztban elmondta, mennyire hiányoznak neki a testvérei, de persze megérti, hogy mindenki biztonsága érdekében egy ideig most szükség van a különlétre.

Amire viszont senki sem számított, az az, hogy Khloé az exével, Tristannal együtt tölti a karantén időszakát, amit a Us Weekly erősített meg. „Khloé már nem is haragszik Tristanre. A karantén miatt sikerült kibékülniük, főleg, hogy tisztában van azzal, hogy a férfi mindig az élete része marad a közös kislányuk, True miatt. Khloé elfogadóbb és nyitottabb lett Tristannal kapcsolatban– mesélte egy bennfentes a lapnak.

A Kardashian-lány nemrég egy cuki közös fotót is posztolt kislányával, amit valószínűleg az exe készített róluk. Ezt írta a kép mellé: „Az egyetlen dolog, amire emlékeztetnem kell téged, hogy apuci és én mennyire szeretünk!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, Márc 15., 2020, időpont: 9:44 (PDT időzóna szerint)

Khloé nemrég tagadta a pletykákat, miszerint újra összejött volna Tristannal, de kíváncsian várjuk, vajon a karantén után is ugyanezt mondja-e majd…

Még több

Sztárhírek