2020.03.23.@ 12.03

Ezek a sztárok durván összeverekedtek egy forgatáson

Nem, ez nem szerepelt a forgatókönyvben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Shannen Doherty és Jennie Garth

A két színésznő a Beverly Hills 90210-ben kezdték a karrierüket. Shannen és Jennie akkoriban viszont nagyon nem voltak jóban és folyamatosan idegesítették egymást. Ez pedig odáig fajult, hogy miután Shannen felhúzta kollégája szoknyáját, kimentek lerendezni a dolgot. Tori Spelling, a sori másik sztárja ezt az incidenst úgy írta le a könyvében, hogy szó szerint ököllel verekedtek egymással a lányok. A színésznők (akik most már kibékültek egymással) ezt tagadják, de a karmolást és hajhúzást azért nem.

Fotó: Profiemedia – Red Dot

Tom Hardy és Shia LaBeouf

Hogy pontosan mi történt a Fékezhetetlen című film forgatásán, nem igazán tiszta. De elterjedt egy pletyka, hogy a két sztár úgy összeverekedett, hogy Shia kiütötte Tomot. Ezt pedig utóbbi egy nyilatkozatával meg is erősítette: „totál K.O. volt. Ő egy igazán rossz fiú…Meg amúgy ijesztő is, tök félelmetes pasi.” Shia szerint viszont Tom ezt csak viccből meséli. Az ő elmondása szerint állandóan ugratták egymást a forgatás alatt, aztán egy nap Tom pont akkor nyitott be Shia szobájában, amikor a srác és a barátnője meztelenek voltak. Ez viszont egyáltalán nem érdekelte a brit színészt, és nekiállt birkózni Shiával, de elvesztette az egyensúlyát, legurult a lépcsőn és ő ütötte ki saját magát. Létezik viszont egy harmadik, az előzőnél kevésbé abszurd verzió is. Ezt a film rendezője, John Hillcoat osztotta meg: szerinte nem igaz, hogy Tom ki volt ütve a forgatás során, viszont az igen, hogy a két sztár összeverekedett. Sőt, távol kellett tartani őket egymástól!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Patrick Dempsey és Isaiah Washington 

A Grace klinika híres az extra drámai részeiről, igaz? De azt tudtad, hogy nemcsak a képernyőn, hanem a kulisszák mögött is történnek sokkoló fordulatok? Képzeld, amíg még Dr. Burke és Dr. Sheperd, azaz Isaiah Washington és Patrick Dempsey is szerepeltek a sorozatban, a feszültség állandó volt. Ez egy késő esti forgatás során tetőzött, amikor Isaiah beszólt valamit a kollégája színészi képességeire, Patricknél pedig ez volt az utolsó csepp: megütötte Isaiah-t! És ha ez nem lett volna elég, ezután egyre gyakoribbá vált a szájkarate is a két színész, aztán már a többi stábtag között is. Végül Isaiah orvosi karrierjének a George O’Malley-t alakító T. R. Knighthoz intézett homofób beszólás vetett véget.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Johnny Depp és egy stábtag

Johnny Depp 2017-es filmjét, a City of Liest egy csomó helyen be sem mutatták a botrányos forgatási események miatt. Az egyik jelenethez le kellett zárniuk Los Angeles egyik utcáját, csakhogy a hosszú órák kicsit túlnyúltak az engedélyezett időn, így már nem maradhattak sokáig azon az úton. Az ezért felelős stábtag, azaz a location manager, Gregg Brooks mindezt elmondta Johnnynak, aki erre nekiesett. Gregg ezután beperelte a sztárt, sőt a rendezőt és magát a produkciót is! Valószínű, hogy éppen ezért nem kerülhetett végül mozikba a City of Lies…

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: film forgatás isaiah washington jennie garth Johnny Depp patrick dempsey shannen doherty shia labeouf sorozat tom hardy verekedés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Lady Gaga máris anya akar lenni

Lady Gaga máris anya akar lenni

Házasságra és gyerekre vágyik!

Újabb ok, amiért Erzsébet királynő szomorú lehet

Sajnos el kell halasztani a királyi család egyik kedvenc eseményét a világjárvány miatt.

Ez az első celebházasság, amit tönkretett a karantén?

A pletykák szerint áldozatul esett az első sztárpár a karanténnak...

Ez lesz Meghan és Harry új alapítványának a neve

Archie nevéhez is ez a szó adta az inspirációt!

Puskás Peti szerelmes dalt írt Dallos Bogiról

Dobj félre mindent, megérkezett a karantén időszak legromantikusabb dala!

Tóth Gabi zseniálisan vágott vissza a trolloknak

Ritkán látni smink nélkül, de a fotója most tökéletesen kiegészítette az üzenetét.

Ezt gondolja Meghan és Harry a királynő beszédéről

Az uralkodó a tévén keresztül szólt az angolokhoz a koronavírus-járvány miatt.

Saját rajongóját fojtogatta a Harry Potter sztárja

Ezra Miller konkrétan az utcán fojtogatta egy rajongóját. Valószínűleg lőttek a karrierjének.