Harvey Weinstein elkapta a koronavírust

Az egykori filmmogul 23 évnyi börtönbüntetése mellé még a vírust is elkapta.

Harvey Weinstein elkapta a koronavírust

A DailyMail online portálnak egy megbízható forrás elárulta, hogy az egy rendbeli nemi erőszak elkövetésében és egy rendbeli erőszakos szexuális bűncselekmény elkövetésében bűnösnek talált Harvey Weinstein koronavírus-tesztje pozitív eredményt jelzett.

Az egykori producer jelenleg elzártan van a többi rabtársától a Wende Correctional Facility börtönben New Yorkban. Valószínűleg a vírust egy másik börtönben kaphatta el, ahol korábban több cellatársát is kezelték a járvány tüneteivel. A Rikers Island és a közeli börtönökben jelenleg 38 rab tesztje lett pozitív a koronavírusra, így a börtön felét már el kellett különíteni. A rabok mellett több dolgozónak is karanténba kellett vonulnia és előre még nem látható, hogy mekkora is a fertőzöttek valódi száma.

Az online magazin megpróbálta elérni Harvey Weinstein szóvivőjét is, hogy kommentálja az eseményeket, azonban ő azt nyilatkozta, hogy nem tudott az ex-producer diagnózisáról.

Többekben is felmerült a kérdés Twitteren, hogy hogyan tudott ilyen hamar hozzájutni a teszthez a börtönben raboskodó Weinstein, mikor Amerikában is országszerte hiány van ezekből az eszközökből és ártatlan emberek képtelenek teszteltetni magukat. Jelenleg Amerikában összesen 35.214 jelentett koronavírusos esetet tartanak nyilván és 471 ember vesztette el életét a vírus miatt.

Még több

Sztárhírek