Katalin hercegné megható családi fotókat osztott meg

Hogy igazán aranyosan induljon a hétfőd!

Katalin hercegné megható családi fotókat osztott meg

Tudtad, hogy a britek nem májusban, hanem március 22-én ünneplik az anyák napját? A különleges dátum mellett természetesen Katalin hercegné sem mehetett el az Instán, és rögtön egy egész albumot osztott meg követőikkel: a megható családi képeken szerepel a Katalin-Vilmos-György-Charlotte négyes, Diana hercegnő és a két fiú, plusz Carol Middleton a baby Katalinnal a karjaiban. És ha ez nem lenne elég, a szöveg is elég szívszaggató mellé:

„Az új és a régi anyukáknak, azoknak, akik együtt, és azoknak is, akik a családjuktól távol ünnepelnek – mindenkire gondolunk ezekben a nehéz időkben.” – olvasható a posztban.

A galéria legcukibb eleme minden bizonnyal az utolsó kép, ami nem egy családi jelenetet ábrázol, hanem egy képeslapot, amit György a saját kezével készített. (És akkor most hagyunk időt, hogy feldolgozd ezt az elképesztő cukiságdömpinget.)

Érdekesség, hogy noha Meghanék hivatalosan is kiváltak az angol királyi családból, lerázva magukról az ezzel járó kötelességeket, de ők sem offolták a britek jeles dátumát. Igaz, jóval egyszerűbb formáját választották az angol mamik felköszöntésének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

No matter what you call your mum, this Mother’s Day in the UK, we honour the mums all over the world who do so much every single day, and now more than ever. Thank you ❤️

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek