Sophie Turner lealázta a Bosszúállók sztárját

Ez nem volt semmi!

Sophie Turner lealázta a Bosszúállók sztárját

A koronavírus végigsöpör az egész világon, az emberek pedig kénytelenek alkalmazkodni a kialakult, teljesen új körülményekhez. Az abszolút világossá vált, hogy jelen helyzetben az a legbiztonságosabb, ha mindenki otthon marad addig, amíg a jarvány terjedése leáll. Azt gondolnánk, hogy ez mindenkinek ugyanolyan fontos, ám úgy tűnik, hogy ezt nem gondolja minden celeb így.

A Bosszúállók sztárja, Evangeline Lilly egy igen megosztó Insta-posztot osztott meg a követőivel, a színésznő ugyanis kitett egy képet egy pohár teáról, mellé pedig kiírta, hogy a gyerekeit elvitte egy táborba. A fanok persze azonnal támadásba lendültek és elkezdtek őrült módon kommentelni a kép alá, hogy a sztár miért ilyen felelőtlen. Evangeline azonban csak tovább rontott a helyzeten a válaszával:

„Néhány ember feladja a szabadságát az életéért, néhányan viszont előrébb helyezik a szabadásukat az életüknél” – írja a celeb az Instáján.

A komment után nem sokkal Sophoe Turner úgy döntött, hogy megszólal és rendesen kiosztja a Bosszúállók szereplőjét egy Instagram Live-ban. Sophie férjével, Joe Jonas-szal jelentkezett be és anélkül, hogy egyszer is kimondta volna Evangeline Lilly nevét, teljesen egyértelmű, hogy végig őt savazza:

„Maradj bent. Ne legyél iszonyat hülye. Még akkor se, ha te a szabadságodat előrebb helyezed az EGÉSZSÉGEDNÉL. Magasról teszek a szabadságodra, amikor ezzel a hozzáállással megfertőzhetsz olyan embereket, akik bele is halhatnak a vírusba! Szóval MINDENKI MARADJON OTTHON!”

Miután a színésznő elmondta, amit akart, felemelt egy pohár teát és beleivott, amivel végleg nyilvánvaló lett, hogy az egész Evangeline-nek szólt.

Ez azért elég badass húzás volt, ugye?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek