Chris Evans nagyon vicces hobbit talált a karantén idejére

Valamivel el kell foglalnia magát!

Chris Evans nagyon vicces hobbit talált a karantén idejére

Ahogy te is, úgy a hírességek is próbálnak berendezkedni a karanténra, és hozzászokni az új rendszerhez. Mivel a sztároknak nincs igazán lehetőségük a home office-ra (hiszen mégis hogyan forgassanak így mondjuk egy új Bosszúállókat?), de szerencsére nagyon példamutatóan otthon maradnak, de hát elképesztően unatkoznak.

Mindenki próbál magának új elfoglaltságokat találni, amivel a napjai üresjáratait kitölti, és hát így van ezzel kedvenc szuperhősünk, Chris Evans is. A színész úgy tűnik a négy fal között felfedezett magában egy eddig rejtett képességet: kiderült, hogy egy másik életben akár fodrász is lehetett volna!

És hogy minderre hogy jött rá Chris? Képzeld, vasárnap a tesója, Scott úgy döntött, hogy ha már egy darabig úgysem mehet a szalonba egy hajvágásért, megoldja magának az ügyet. A srác fogta, és totálisan letolta a séróját (némi parázás után), amit persze fel is vett és kiposztolta a Twitterre.

Csakhogy, az egyik követője, Kate Lambert felhívta Scott figyelmét arra az apró bibire, hogy a nagy lelkesedésben kihagyott egy kis részt a haján. Ekkor érkezett Chris, aki már vágyott egy jó kis világmegmentésre, de végül is beérte a tesója frizurájának rendbehozásával is. És meglehetősen jól sikerült neki az egyenletes vágás, szóval lehetséges, hogy Chris a végén annyira belejön a fodrászkodásba, hogy a családja minden tagjának új frizurája lesz a karantén végére!

Még több

Sztárhírek