Kylie Jennernek nehéz döntést kellett meghoznia

Úgy tűnik, hogy még a Kardashianokra is kihat a koronavírus.

Kylie Jennernek nehéz döntést kellett meghoznia

Kylie Jenner a világon a legfiatalabb milliárdosok közé tartozik, ezt pedig nem csak ultra gazdag családjának, a Kardashianeknek köszönheti, hanem leginkább saját vállalkozásának, a Kylie Cosmetics-nek.

A Jenner lány cége elképesztő sok pénzt hoz évek óta a konyhára, mindezt úgy, hogy a valóságshow sztárnak előtte semmilyen tapasztalata vagy képesítése nem volt smink vagy bőrápolás ügyben. Ez azért nem semmi, igaz?

Most viszont úgy tűnik, hogy a koronavírus okozta káosz elérte a legnagyobb sztárokat is, hiszen először Kim Kardashian smink márkájáról, a KKW Beautyról derült ki, hogy a cuccokat áruló boltokat azonnal be kell zárni, most pedig kishúga, Kylie jelentette be, hogy a járvány miatt muszáj szüneteltetni a Kylie Cosmetics termékeinek a kiszállítását. Az viszont kissé aggasztó, hogy a Kylie Cosmetics és a hozzá tartozó Kylie Skin oldalakon még simán működik a rendelés, a megrendelt cuccok viszont ki tudja mikor fognak megérkezni a vásárlókhoz – ha egyáltalán megérkeznek.

Kylie persze biztosította a fanokat, hogy amint lehet, mindenki meg fogja kapni a smink – és bőrápolási cuccait, de most elsősorban türelmet szeretne kérni, amíg a dolgok újra helyreállnak.

Az biztos, hogy ez most súlyos bevétel kiesés a sztárcsajnak, bár attól azért nem félünk, hogy pénzügyi nehézségei lesznek emiatt…

Még több

Sztárhírek