Nagyon megható dolgot tett Kylie Jenner

Erre senki nem számított!

Nagyon megható dolgot tett Kylie Jenner

A Kardashian család általában azért kerül a figyelem középpontjába, mert valamivel felidegesítik az átlagembereket, akik nem tudnak milliókat költeni teljesen felesleges dolgokra. A legkisebb Jenner lány eddig mondhatni egy hetet se bírt ki anélkül, hogy ne húzza fel a fanokat valamivel; egyik nap Beyoncét koppintja, másik nap szőrme kabátban pózol, hamadik nap pedig afrofonatokat villant, amivel az egész afroamerikai közösséget kiakasztja.

Most viszont valami olyat tett, amire valószínűleg tényleg senki nem számított! A valóságshow sztár ugyanis 1 millió dollárt adományozott annak a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikának, ahol anno ő is megszülte kislányát, Stormie-t. A hatalmas összeget arra szánta, hogy szájmaszkokat és különböző védőfelszereléseket vehessenek a kórházi dolgozóknak, amivel felvehetik a harcot a koronavírus ellen.

A kórház főorvosa, Dr. Thaïs Aliabadi Instagram posztban mondott köszönetet Kylie-nak:

„A szemeim könnyben úsznak, a szívem pedig megtelt szeretettel. Szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy mekkora köszönettel tartozunk egy élő angyalnak, aki 1 millió dollárt adományozott nekünk. Köszönjük Kylie! A napokban azt kívántam az Univerzumtól, hogy segítsen maszkokkal az elképesztő kemény munkát végző egészségügyi dolgozóinkat, a kívánságom pedig úgy néz ki valóra vált!”

Ez igazán szép volt Kylie!

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek