A You sztárja belehalt a koronavírusba

Ő az első híresség, akinél halálos kimenetelű volt a járvány.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A You sztárja belehalt a koronavírusba

A koronavírus sajnos Hollywooddal is éppolyan kegyetlenül bánik, mint az átlagemberekkel: rengeteg híresség elkapta már a járványt, most pedig tragédiával végződött egy sztár betegsége. A You színésze belehalt a vírusba.

Mark Blum 69 éves volt, a halálhírét pedig a New York-i színháztársulat, a Playwrights Horizons közölte. „Szeretettel és nehéz szívvel tisztelgünk kedves barátunk és kiváló művésztársunk, Mark Blum előtt, aki ezen a héten elhunyt. Köszönjük, Mark mindazt, amit adtál a színháznak és a világ közönségének. Hiányozni fogsz!”– írták.

A sztár Mr. Mooney-t alakította a You-ban, vagyis az öreget, akinek a könyvesboltjában dolgozott és gyakorlatilag felnőtt a sorozat főszereplője, Joe Goldberg. De ezen kívül egy csomó más filmben és sorozatban is láthattad Blumot: például az Utódlásban, a Mozart in the Jungle-ben, vagy a több, mint 80 mozis szerepe közül a Krokodil Dundee-ban. Plusz 40 évig a Broadwayen is elképesztően sikeres karriere volt.

Blumot egész Hollywood gyászolja. Rengetegen posztolták a részvétnyilvánításaikat, köztük Madonna, akivel anno még egy közös filmben is szerepelt. „Szeretnék megemlékezni egy rendkívüli emberről, színészről és barátomról, Mark Blumról, aki megadta magát a koronavírusnak. Ez egy hatalmas tragédia, teljes szívemmel együtt érzek a szeretteivel”– írta az énekesnő, majd figyelmeztetett mindenkit, hogy tartsa be a járványügyi óvintézkedéseket.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: elhunyt koronavírus mark blum meghalt you

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.