A You sztárja belehalt a koronavírusba

Ő az első híresség, akinél halálos kimenetelű volt a járvány.

A You sztárja belehalt a koronavírusba

A koronavírus sajnos Hollywooddal is éppolyan kegyetlenül bánik, mint az átlagemberekkel: rengeteg híresség elkapta már a járványt, most pedig tragédiával végződött egy sztár betegsége. A You színésze belehalt a vírusba.

Mark Blum 69 éves volt, a halálhírét pedig a New York-i színháztársulat, a Playwrights Horizons közölte. „Szeretettel és nehéz szívvel tisztelgünk kedves barátunk és kiváló művésztársunk, Mark Blum előtt, aki ezen a héten elhunyt. Köszönjük, Mark mindazt, amit adtál a színháznak és a világ közönségének. Hiányozni fogsz!”– írták.

A sztár Mr. Mooney-t alakította a You-ban, vagyis az öreget, akinek a könyvesboltjában dolgozott és gyakorlatilag felnőtt a sorozat főszereplője, Joe Goldberg. De ezen kívül egy csomó más filmben és sorozatban is láthattad Blumot: például az Utódlásban, a Mozart in the Jungle-ben, vagy a több, mint 80 mozis szerepe közül a Krokodil Dundee-ban. Plusz 40 évig a Broadwayen is elképesztően sikeres karriere volt.

Blumot egész Hollywood gyászolja. Rengetegen posztolták a részvétnyilvánításaikat, köztük Madonna, akivel anno még egy közös filmben is szerepelt. „Szeretnék megemlékezni egy rendkívüli emberről, színészről és barátomról, Mark Blumról, aki megadta magát a koronavírusnak. Ez egy hatalmas tragédia, teljes szívemmel együtt érzek a szeretteivel”– írta az énekesnő, majd figyelmeztetett mindenkit, hogy tartsa be a járványügyi óvintézkedéseket.

Még több

Sztárhírek