Pink nem tudott fodrászhoz menni, így oldotta meg

Hidd el, nem vagy egyedül azzal, hogy most nincs se fodrász, se körmös, se kozmetikus…

Pink nem tudott fodrászhoz menni, így oldotta meg

Most már mindenki tudja, hogy a jelenleg kialakult helyzetben a legokosabb döntés az otthonmaradás. Mindenki, de tényleg mindenki, aki teheti, most az otthonából dolgozik – még a celebek is. Ez pedig azt jelenti, hogy ők is teljesen ugyanolyan életet élnek, mint mi. Nincs napi szinte fodrász, körmös vagy profi sminkes. Mondjuk Pink pont nem az a típus, aki minden nap full sminkben villog az Instagramon, mindenesetre érdekes látni, hogy most ő is arra kényszerült, hogy otthon vágja le a haját.

Az énekesnő egy Insta videóban mutatta meg, hogyan oldja meg teljesen egyedül a fodrász-kérdést, azért hozzátette a videóhoz: „Amikor iszom, mindig nagyon nagyon csodás ötletek jutnak eszembe”– majd viccesen megjegyezte, hogy frizurájáról most Alyssa Milano vagy Charlize Theron jutott eszébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Quarantine diaries

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,  

Pink amúgy nincs egyedül, rajta kívül más hírességek is teljesen máshogy néznek ki otthonukba zárva. A Queer Eye-ból ismert Jonathan Van Ness például megvált szakállától és bajszától, de Ellen Fanning is úgy döntött, új külsővel vészeli át a házi karantént. Sőt, ebben a helyzetben még Kylie Jenner is arra kényszerült, hogy eldobja parókáit és a póthajat, hogy a következő hetekben és hónapokban úgy nézzen ki, mint saját maga.

Még több

Sztárhírek