Félelmetes összefüggést találtak Aranyhaj és a koronavírus között

És egy pillanatra még hihetőnek is hangzik.

Félelmetes összefüggést találtak Aranyhaj és a koronavírus között

Elkerülhetetlen volt, hogy a túl sok otthon töltött nap alatt, valaki kihasználja az üres járatait és filmnézés közben kiszúrjon random összefüggéseket. Természetesen a korona vírus és – nos szinte bármi között. A Diseny fanok első „áldozata” az Aranyhaj és a nagy gubanc mese, ami 2010-ben hódította meg a meserajongók szívét (igen, tudjuk, hogy te is köztük vagy.)

A szemfüles rajongók elmélete szerint a Disney gyakorlatilag megjósolta a 10 évvel későbbi pandémiás helyzetet. Mire a nagy messzemenő következtetés? Aranyhaj tornya, amiben felnőtt és raboskodott a mesében a Korona nevet viseli. Ezzel pedig össze is állt a jóslat: Aranyhaj házi őrizete gyakorlatilag egy karanténnak tekinthető, amit nem hagyhat el, ráadásul Koronának hívják.

Oké, elég gyenge lábakon áll a feltevés, de ha nem is dőlsz be az összeesküvés-elméletnek, néhány #maradjotthon tippet elleshetsz a hercegnőtől: a tornyod (a lakásod) csinosítgatása, takarítása, olvasás, festés és még egy csomó izgalmas hobbi, amit a 4 fal között lehet művelni. Egy kis szerencsével még egy cuki házi kedvenc is veled pihen otthon, mint Aranyhajnak az édes kis kaméleonja.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek