Lady Gaga apja pénzért könyörgött, az énekesnőt támadták be érte

Ez nem volt túl okos ötlet!

Lady Gaga apja pénzért könyörgött, az énekesnőt támadták be érte

Lady Gaga apukája, Joe Germanotta egy menő New York-i étterem – Joanne’s Trattoria – tulajdonosa, amit sajnos nemrég be kellett zárnia a súlyos járványhelyzet miatt. Érthető módon az ott dolgozókat nem szerette volna ebben a helyzetben utcára tenni, de nem volt elég félretett pénze a fizetésükre. Joe ezért úgy döntött, indít egy GoFundMe oldalt, ahová anyagi támogatást küldhetnek nekik a helyiek 50 ezer dollár összegig.

„Minden tőlem telhetőt megteszek, de az éttermet be kellett zárnom erre a hónapra. A csapatunknak egy kis anyagi segítségre lenne szüksége. Bármilyen segítségért nagyon hálásak lennénk!” – tweetelte.

Twitter

Ezt még a Twitter-oldalára is kiírta, amivel nem lett volna különösebb baj, hiszen az emberek most világszerte összefognak a bajban, de senki nem értette, Mr. Germanotta miért nem milliomos lányától kér segítséget. Lady Gaga vagyonát ugyanis a legutóbbi felmérések során 300 millió dollárra becsülték. Csak ki tudná segíteni aput, nem?

A netezők közül nagyon sokan felháborodtak ezen a kérésen, úgy gondolták, Lady Gaga-nak kötelessége lenne megmenteni édesapja vállalkozását és az ott dolgozókat a jelenlegi helyzetben. Joe a botrányt látva törölte a posztját és az adománygyűjtő oldalt is, de az internet nem felejt, a mai napig kapja az üziket ezzel kapcsolatban.

„Tisztázzunk valamit… Lady Gaga apukájának van egy étterme New York-ban és a vírus miatt ezt be kellett zárni egy időre. Ő pedig a nyilvánosságot kéri arra, hogy adományozzanak az alkalmazottainak, mikor a lánya TÖBB MILLIÓVAL rendelkezik? MI VAN?”

„Lady Gaga, fizesd ki apukád alkalmazottait. Elítélendő, hogy másokat kellett erre megkérnie!”

„Lady Gaga apukája megpróbált indítani egy GoFundMe oldalt, hogy 50 ezer dollárt gyűjtsön az alkalmazottainak…”

„Ilyen az arcom, amikor Joe Germanotta anyagi támogatást kér az emberektől, mikor a lányának több, mint 300 milliója van:”

Még több

Sztárhírek