Lady Gaga apja pénzért könyörgött, az énekesnőt támadták be érte

Ez nem volt túl okos ötlet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gaga apja pénzért könyörgött, az énekesnőt támadták be érte

Lady Gaga apukája, Joe Germanotta egy menő New York-i étterem – Joanne’s Trattoria – tulajdonosa, amit sajnos nemrég be kellett zárnia a súlyos járványhelyzet miatt. Érthető módon az ott dolgozókat nem szerette volna ebben a helyzetben utcára tenni, de nem volt elég félretett pénze a fizetésükre. Joe ezért úgy döntött, indít egy GoFundMe oldalt, ahová anyagi támogatást küldhetnek nekik a helyiek 50 ezer dollár összegig.

„Minden tőlem telhetőt megteszek, de az éttermet be kellett zárnom erre a hónapra. A csapatunknak egy kis anyagi segítségre lenne szüksége. Bármilyen segítségért nagyon hálásak lennénk!” – tweetelte.

Twitter

Ezt még a Twitter-oldalára is kiírta, amivel nem lett volna különösebb baj, hiszen az emberek most világszerte összefognak a bajban, de senki nem értette, Mr. Germanotta miért nem milliomos lányától kér segítséget. Lady Gaga vagyonát ugyanis a legutóbbi felmérések során 300 millió dollárra becsülték. Csak ki tudná segíteni aput, nem?

A netezők közül nagyon sokan felháborodtak ezen a kérésen, úgy gondolták, Lady Gaga-nak kötelessége lenne megmenteni édesapja vállalkozását és az ott dolgozókat a jelenlegi helyzetben. Joe a botrányt látva törölte a posztját és az adománygyűjtő oldalt is, de az internet nem felejt, a mai napig kapja az üziket ezzel kapcsolatban.

„Tisztázzunk valamit… Lady Gaga apukájának van egy étterme New York-ban és a vírus miatt ezt be kellett zárni egy időre. Ő pedig a nyilvánosságot kéri arra, hogy adományozzanak az alkalmazottainak, mikor a lánya TÖBB MILLIÓVAL rendelkezik? MI VAN?”

„Lady Gaga, fizesd ki apukád alkalmazottait. Elítélendő, hogy másokat kellett erre megkérnie!”

„Lady Gaga apukája megpróbált indítani egy GoFundMe oldalt, hogy 50 ezer dollárt gyűjtsön az alkalmazottainak…”

„Ilyen az arcom, amikor Joe Germanotta anyagi támogatást kér az emberektől, mikor a lányának több, mint 300 milliója van:”

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: adománygyűjtés apukája botrány ciki étterem go fund me járvány joe germanotta karantén koronavírus külföldi sztárok lady gaga new york Twitter világjárvány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.