Harry amerikai állampolgár akar lenni?

Végleg szakít Angliával?

Harry amerikai állampolgár akar lenni?

Amikor Harry és Meghan először az óceán túloldalára költözött, mindenki azt hitte, Kanada lesz az új otthonuk. Viszont egy váratlan húzással a (most már hivatalosan is) ex-hercegi pár mindenkit meglepett, amikor néhány napja áthelyezték a bázisukat Amerikába, azon belül is Los Angelesbe.

Ezzel a költözéssel első ránézésre nyilván Meg járt jobban, hiszen így közelebb lehet az édesanyjához, és nem mellesleg máris bejött neki egy új filmes meló. A The Telegraph szerint viszont Harryt sem kell félteni: Sussex egykori hercege nagy valószínűséggel diplomata státuszt fog kapni, ami garantálja számára a zöld kártyát. Ehhez nem kell mást tennie, mint brit diplomata rangsorolást szerezni, és a jelentkezésében beírni, hogy az USA számára hasznos képességekkel rendelkezik.

A The Telegraph szerint az amerikai lakhatást biztosító zöld kártyához ennyi még nem teljesen elég. Szükség van egy ajánlólevélre, valakitől, akivel korábban már együtt dolgozott (Harry esetében például az Obama házaspár elég laza választás lenne). Vagy ugye jelentkezhet a házastársán keresztül. Meghan pedig, mint tudjuk, eredetileg amerikai.

És ha Harry igazán komolyan gondolja az életét az USA-ban, akkor három évvel a zöld kártya kézhezvétele után kérvényezheti az amerikai állampolgárságot is. Bár ez a néhány év Harry és Meghan időszámításában egy örökkévalóság, hiszen a pár hihetetlenül gyorsan szokott meghozni egy-egy döntést. Szóval addig még bármi megtörténhet…!

Még több

Sztárhírek