Így vacsorázhatsz együtt a Trónok harca sztárjával!

Erre a lehetőségre érdemes lecsapnod, ha igazi fan vagy.

Így vacsorázhatsz együtt a Trónok harca sztárjával!

Ki ne szeretne a Sárkányok anyjával, Emilia Clarke-kal vacsorázni? Képzeld, erre most van lehetőséged – még ha csak virtuálisan is. Emilia ugyanis egy jótékonysági akciót hirdetett, aminek a nyertesei online együtt tölthetnek egy estét vele. Minderről a színésznő egy Instagram-videóban beszélt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2020, időpont: 10:01 (PDT időzóna szerint)

„Együtt főzünk, majd együtt megesszük. Közben egy csomó dologról beszélgetünk – az elszigeteltségről és a félelemről vagy csak vicces videókról. Az az igazság, hogy én nem igazán tudok főzni, úgyhogy mindenképp jó móka lesz.”

Ahhoz, hogy te is részt vehess ezen a vacsorán, nem kell mást tenned, mint adakoznod kell valamennyit Emilia jótékonysági szervezetének, a SameYou-nak. A szervezet eredetileg agykárosodásban szenvedők rehabilitációját segíti, most azonban a színésznő azt is el szeretné érni, hogy otthoni ápolással kórházi ágyakat tudjanak felszabadítani a koronavírusos betegek számára.

Emilia 250 ezer fontot (103 millió forintot) szeretne összegyűjteni erre a célra, azt azonban hangsúlyozta, hogy a vacsorát nem feltétlenül a legnagyobb összeget adományozók nyerik. A virtuális randin összesen 12 szerencsés vehet majd részt, akiket sorsolás útján fog kiválasztani.

Még több

Sztárhírek