Közeledik Brad Pitt esküvője, csak ő még nem tud róla

Persze, a mostani is Jennifer Anistonnal lenne…

Közeledik Brad Pitt esküvője, csak ő még nem tud róla

Amióta Brad Pitt és Angelina Jolie útjai elváltak, szinte a fél világ azért szurkol, hogy a régi pár, Jen és Brad végre újra egymásra találjanak. Persze, a két sztár is bőven adott okokat a találgatásokra, hiszen a 2020-as SAG Awards díjátadón, amit leműveltek az kicsit több volt, mint baráti.

Az ott készült képek még nem jelentik azt, hogy valóban összejöttek volna, de amikor Jennifer Aniston saját családtagja is úgy látja, hogy van esély a békülésükre, akkor nem csoda, hogy a bulvársajtó se adja még fel. Most éppen a Star Magazine kezdte el a pletykát miszerint Jen és Brad már hónapok óta randizgatnak, sőt egy visszafogott, tengerparti esküvőt is tervezgetnek Mexikóban.

„Nagyon romantikus esküvőt szeretnének, ahol a fő témát a spiritualitás kapja majd. Kézzel írott fogadalmat fognak egymásnak felolvasni, amiben Brad megígéri Jennifernek, hogy az egész életét vele fogja leélni – árulta el az állítólagos forrás a magazinnak.

Azonban itt még nem hagyták abba az egyébként 100%-ig kitalált részletek fejtegetését. Kissé ízléstelenül hozzátették azt is, hogy pont úgy, mint az Angelina Jolie-val, ők is örökbe fognak majd fogadni pár gyereket, ami Jent végre boldoggá teheti.

„Minél hamarabb szeretnének túlesni az esküvőn, hogy végre elkezdhessék a családalapítást. Jen már alig várja, hogy végre anya lehessen és egy nagy álma fog valóra válni, amikor végre majd egy igazi család részévé válhat!”

Szerinted is kamu az egész, vagy van még esély, hogy újra összejöjjön az egykori álompár?

Még több

Sztárhírek