Lindsay Lohan újra énekel, és ez nem biztos, hogy jó hír

Az Instán jelentette be, hogy friss dalokkal érkezik.

Lindsay Lohan újra énekel, és ez nem biztos, hogy jó hír

Neked mi jut eszedbe, ha azt mondjuk, Lindsay Lohan? Egy édes tinilány a vörös hajával meg a szeplőivel? A botrányhős az elrontott plasztikáival? Vagy Hollywood egyik áldozata a sok közül, akinek jár egy újabb esély?

Ha a filmipar ki is lökte magából a szebb napokat is látott Lindsayt, úgy tűnik, a zenei világ még ad neki egy esélyt. A 33 éves híresség az Instán és a Twitteren közölte a rajongókkal egy 30 másodperces kis videóban, hogy 15 év után újra ledobja a pop bombát. „I’m back” (vagyis visszatérek) – írta a posztban, amit egyelőre nem tudjuk, hogy fenyegetésnek vegyünk, vagy tényleg kisülhet belőle valami jó. Mindenesetre korábbi kiadója, a Casablanca Records hajlandó volt újra leszerződni vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Im back! 👀

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés,

Ha most arra gondolsz, sokkal jobban örülnél Lady Gaga, Adele, vagy Rihanna új albumának, nyugtasson meg a tény: a színésznő/énekesnőnek volt néhány meglepően jó dala (Over, Rumors, Confessions of A Broken Heart) több mint 10 évvel ezelőtt, szóval simán lehet, hogy Lindsay végre ezzel a projekttel verekedheti vissza magát a menő sztárok köz, és nem mellesleg felkerül néhány új gyöngyszem a zenei listádra is.

Még több

Sztárhírek