Nagyon csúnya kritikát kapott Meghan új filmes projektje után

Valószínűleg nem ilyen fogadtatásra számított.

Nagyon csúnya kritikát kapott Meghan új filmes projektje után

Nem sokkal azután, hogy Harry és Meghan januárban bejelentették, hogy szakítanak a királyi családdal, felröppent a pletyka, hogy a volt színésznő szeretne visszatérni Hollywoodba. Mint kiderült, ezt teljes titokban már ősszel megtette, akkor mondta fel ugyanis a Disney+-on április 3-ától megtekinthető elefántos dokumentumfilm, az Elefánt narrációját. A hírek szerint a munkát nem más, mint a férje szerezte neki még Az oroszlánkirály premierjén.

Persze a hercegné semmit nem tehet úgy, hogy valaki ne szólná meg érte: most épp a kritikusok mentek neki elég keményen. A filmes szakemberek a napokban nézték meg az állatos dokumentumfilmet és most azt mondják, „erőltetetten tetszeni akar”, ráadásul „nyálas és hatásvadász”.

A sztori amúgy egy Shani nevű elefántmamáról és borjáról, Jomóról szól, akik elszántan követik a csorda vezető nőstényét, Gaiát, hogy együtt átkeljenek a sivatagon. Útjuk során számtalan nehézséggel találják szembe magukat, nincs élelem és víz, és persze a ragadozók is megjelennek…

Ian Freer filmkritikus szerint Meghan egyszerűen túl lelkesen mesél, medencés bulinak titulálja például az elefántok sárban fetrengését. Szerinte Meg épphogy nem idegesítő, bár hozzátette, biztosan lesznek olyan nézők, akiknek már ez is extra sok.

Harry felesége egyébként nem vett fel fizetést a munkájáért cserébe, a pénze egyből az Elephants Without Borders alapítványhoz került, akik bajba jutott állatokon segítenek.

Még több

Sztárhírek