Szakértők elemezték Harry és Meghan viselkedését, itt az eredmény

Szókimondó és erős szavak, de ezekhez már valószínűleg hozzászokott az egykori royal pár.

Szakértők elemezték Harry és Meghan viselkedését, itt az eredmény

Harry és Meghan azóta kapják a súlyos kritikákat, mióta pár hónappal ezelőtt bejelentették, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől és Kanadába költöznek. Persze azóta már az észak-amerikai országot is ejtették, hogy Los Angeles-be költözhessenek kisfiukkal, Archie-val.

Harry életrajzírója, Angela Levin eddig nem szólalt meg az egész botránnyal kapcsolatban, most már azonban nem bírta tovább és elmondta a véleményét a házaspárról, de legfőképpen Harryről.

„Utoljára 2017-ben beszéltem hosszasan Harryvel, mielőtt elvette Meghant. Akkor elképesztően karizmatikus, intuitív és éleseszű volt, de emellett nyughatatlannak és és zavartnak is találtam” – kezdte a royal szakértő az elemzését, majd így folytatta:

Harry pontosan elmagyarázta Meghannek, hogy mivel jár az, ha hozzámegy feleségül. A herceg akkor azt mondta, hogy mindig ott lesz a bátyjának, akit kötelessége támogatni mindenben. Hát, azóta sokat változtak a dolgok… A házaspár viselkedése az idő előrehaladtával egyre önzőbb és önzőbb lett, ami inkább hasonlít két dacos tini gondolkodásához, mint a harmincas éveik közepén-végén járó két felnőttéhez!

Erős szavak, ugye? Angela nyilatkozata egyébként pont tegnap jelent meg, ugyanazon a napon, amikor Meghan Disney+-os dokumentumfilmje is debütált. Áúcs.

Még több

Sztárhírek