5 ok, amiért imádjuk Penn Badgleyt

Mert te is tudod, hogy a You pszichotikus rosszfiúját csak Penn miatt szereted…

5 ok, amiért imádjuk Penn Badgleyt

I wolf you

Ezt a kis cukiságot mondja egymásnak Joe és Love a You második évadában, hogy kifejezzék egymás iránt érzett szerelmüket. A sorozatban, amiben Penn Badgley a pszichopata sorozatgyilkost, Joe-t játssza. És bármennyi szörnyűséget tesz, amitől a tudatalattidban folyamatosan villog a vészjelző piros lámpa, mégis gyakran kapod azon magad, hogy te sem tudsz ellenállni Joe-nak. Ez pedig csakis Penn „hibája”: sármos, cuki és simán elhiszed neki, hogy egy javíthatatlan romantikus!

via GIPHY

Igazi jó srác

Annak ellenére, hogy Penn mennyire meggyőzően alakítja Joe-t, akibe minden évaddal újabb csapat rajongólány zúg bele, a színész nem hagyja, hogy a fanjait is megtévessze a You manipulatív főhőse. Ahogy kijön néhány újabb rész, a sztár felmegy a Twitterre és türelmesen elmagyarázza mindenkinek, hogy Joe egy nagyon rossz ember, egy gyilkos. És szépen megkéri a netezőket, hogy légyszi, ne legyenek szerelmesek belé. Annyira jófej, hogy ennyire odafigyel a rajongóira, nem?

via GIPHY

Helló, hős!

Penn a hírnevét nemcsak a Joe-fanok észhez térítésére használja, hanem arra, hogy még egy rakás különböző ügy mellett is kiálljon. Politikai kérdésekben foglal állást (az amerikai bevándorlókkal való emberségesebb fellépést sürgeti), de felszólal például a nők elleni erőszak vagy a rasszizmus ellen is. Az Instájára gyakran tölt fel videókat olyan kérdésekről, amik számára fontosak, ezzel is inspirálva a követőit arra, hogy jobb emberek legyenek. Szerintünk ez elég menő!

via GIPHY

És azok a szemek…

A sztár nem véletlenül tudta megszerettetni veled Joe Goldberget, és bármennyire is szuper, hogy kiáll a fontos ügyekért, nemcsak ezért követted be Instagramon. Hanem valld be őszintén, leginkább azért, mert irtó helyes srác! Nehéz eldönteni, hogy a fekete fürtjei, a cuki mosolya vagy az általános szexi vibe-ja miatt ennyire jó pasi Penn, de végül is az ok szinte lényegtelen, nem?

via GIPHY

Not just a pretty face

Oké, a Gossip girlben és a You-ban is Penn egy-egy meglehetősen creepy srácot játszik, aki tipikus jófiúnak álcázza magát. De a színészt nem lehet beskatulyázni a helyes-szomszédsrác-aki-valójában-pszichopata-kategóriába. Jó néhány filmben bebizonyította, hogy simán el tud játszani másféle szerepeket is. A Greetings From Tim Buckley-ban például Jeff Buckley-t, az amerikai énekest formálta meg. A mostohaapában pedig éppen az ő karaktere veszi fel a harcot egy őrült ellen. Ám ha valami könnyedebbre vágysz, akkor a Könnyű nőcskét csekkold, aminek a végére még jobban odáig leszel Pennért!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek