Breaking: Leighton Meester második babájával terhes

Első közös gyerekük Adam Brodyval öt évvel ezelőtt született.

Breaking: Leighton Meester második babájával terhes

Már az is egészen csodálatos hír volt, amikor a Gossip Girl és a Narancsvidék a való életben egyesült azzal, hogy összejött a két sorozat két főszereplője, Leighton Meester és Adam Brody. Aztán a jó híreket fokozták azzal, hogy 2015-ben gyerekük született, most pedig kiderült, hogy Leighton ismét terhes!

A nagy hírről a Daily Mail számolt be, akik fotókat is közöltek a színésznőről (ITT NÉZHETED MEG ŐKET), miközben Adammel sétáltak. Leighton, ha akarná se tudná már tagadni terhességét, mert látványosan nagy pocakja van, ez a fényképeken is látszik.

Lányuk, Arlo Day Brody 2015-ben született meg, de a kicsiről azóta sem beszéltek túl sokat. A színésznő úgy fogalmazott, nem szeretne sokat tudatni a világgal gyerekéről, inkább azt akarja, hogy munkáján keresztül ismerjék őt, ne pedig a magánéletén csámcsogjanak.

Azt, hogy gyereket várnak, hivatalosan még egyikőjük sem erősítette meg, Instagramjukon sincsenek erre utaló jelek. De a hasa méretét elnézve hamarosan egészen biztosan bejelentik, hogy megszületett a kicsi.

Még több

Sztárhírek