Harrynek ezért van bűntudata

A herceg rettenetesen érzi magát az utóbbi időben.

Harrynek ezért van bűntudata

Harry herceg és Meghan hercegné még január elején jelentették be, hogy Archie-val együtt Kanadába szeretnének költözni, hogy új életet kezdhessenek. Az utolsó hivatalos napjuk royalként március 31-e volt, de az időközben kitört világjárvány beárnyékolta örömüket.

Néhány napja például kénytelenek voltak elhagyni Vancouvert, át kellett költözniük Los Angeles-be az országhatárok lezárása előtt. Ott él ugyanis Meghan 60 év feletti édesanyja, Doria, akinek feltehetően most szüksége van lánya segítségére.

Mindeközben a hírek szerint Harry hercegnek óriási bűntudata van, amiért éppen a koronavírus okozta járvány idején hagyta el hazáját és családját, amit csak fokozott, hogy kiderült, a 71 éves Károly herceg elkapta a betegséget.

A hercegek édesapja telefonon hívta fel Vilmost és Harryt, hogy elmondja nekik, mindkét tesztje pozitív lett a kórokozóra, de próbálta őket megnyugtatni, hiszen csupán enyhe tünetei voltak.

„Hullámzó kapcsolatuk ellenére Harryt nagyon rosszul érintette, amikor megtudta, az apukája egy potenciálisan halálos betegséggel fekszik otthon. Teljesen elöntötték az érzések, köztük a bűntudat, amiért ilyen távol van otthonról ezekben a nehéz időkben” – mondta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak.

„A szívszorító telefonbeszélgetésük alatt Harry bevallotta, hogy tehetetlennek érzi magát 5000 mérföld távolságban, Los Angeles-ben…” – tette hozzá az informátor.

Harry hercegnek most tényleg nem lehet könnyű, hatalmas áldozatot hozott szerelméért, Meghanért, erre nem minden férfi lett volna képes az ő helyzetében. Talán a járvány után a konfliktusok is elsimulnak a családtagok között…

Még több

Sztárhírek