Kiderült, miért verekedett össze Kim és Khloé Kardashian

Az egész csak színjáték volt?

Kiderült, miért verekedett össze Kim és Khloé Kardashian

Kim és Kourtney kapcsolata gyakorlatilag napról napra feszültebb lesz. Biztosan emlékszem te is, hogy a két nővér veszekedése legutóbb odáig fajult, hogy családi valóságshowjuk forgatásán Kourtney hozzávágott valamit Kimhez, Kim pedig konkrétan megütötte Kourtneyt. „Nem mondasz semmit?” – kérdezte Kourtney, miközben hozzávágta üvegét tesójához, aki erre így reagált: „Soha többé ne csináld ezt velem!” Majd egyszerűen behúzott egyet nővérének.

Mindez már jó néhány hete történt, a Keeping Up With the Kardashians legújabb epizódjának előzeteséből viszont nagyon úgy tűnik, hogy a viszonyuk azóta sem rendeződött. A videóban Kourtney őszintén vallott a nem túl békés kapcsolatukról.

Kourtney szerint Kim és Khloé is máshogy viselkednek vele a forgatás alatt, mint a privát életükben. „Ha nem ebben a környezetben vagyunk, minden rendben van köztünk. De ahogy elindul a film, elviselhetetlen a viselkedésük” – mondta.

Kim nemrég a Tonight Showban beszélt Kourtney-ról: „Úgy érzem, hogy nagyon sok a harag benne, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy nem igazán akarja már folytatni a szereplést. De nem az a fajta ember, aki könnyen meghozza a döntéseit. (…) Csak azt szeretnénk, ha kitalálná végre, hogy mitől ilyen boldogtalan.”

Kourtney szavaiból mi arra következtetünk, hogy Kim valójában csak a show kedvéért gonoszkodik testvérével. A legutóbbi húzásukkal viszont tényleg túllőttek már a célon…

Még több

Sztárhírek