A királynő nem tapsol az egészségügynek, inkább ezt csinálja

Látványosan fejezte ki a köszönetét!

A királynő nem tapsol az egészségügynek, inkább ezt csinálja

Emlékszel György herceg múlt heti, elképesztően édes produkciójára? A tesóival felvett videóra gondolunk, amin megtapsolják az NHS, azaz az egészségügyben dolgozók munkáját. Ez az akció ismerős lehet, hiszen nemcsak a briteknél, nálunk is kezd bevett gyakorlattá válni.

De van valaki, akinek nem igazán éri meg kiállni az ablakba (mert úgysem hallaná senki) és a videózás sem áll olyan közel hozzá: igen, II. Erzsébetről van szó. A királynő ezért valami egészen mással köszönte meg az NHS munkatársainak hősies kitartását ebben az időszakban.

Az uralkodó jelenleg a második rezidenciájában, a Windsor kastélyban lakik, mivel a koronavírus fenyegetése miatt a királyi család tagjai is gyakorolják a közösségi távolságtartást és az önkéntes karantént. (Amit jól is tesznek, hiszen Károly herceg már el is kapta a betegséget.)

Szóval a királynő úgy döntött, hogy taps helyett inkább kivilágítja az egész kastélyt az egészségügyi szervezet kék színére pont akkor, amikor a #ClapForOurCarers heti üdvrivalgását beiktatták.

Természetesen készültek róla képek, szóval most te magad is láthatod ezt a lenyűgöző látványt:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ugye milyen szép a királynő gesztusa?

Még több

Sztárhírek