OMG: Timothée Clahamet is szerepel majd a Szólíts a neveden folytatásában!

Tényleg lesz folytatás, és a főszereplők is visszatérnek! Igen, mind a ketten!

OMG: Timothée Clahamet is szerepel majd a Szólíts a neveden folytatásában!

Ugye te is akkor zúgtál bele menthetetlenül Timothée Chalamet-be, miután végig nézted vele először a Szólíts a neveden című filmet? Mivel a film alapjául szolgáló regénynek készült folytatása, reménykedhettünk benne, hogy a film is kap második részt, most viszont már egészen biztos, hogy el fog készülni, sőt az is kiderült, hogy Timothée is szerepel benne. És kapaszkodj, a másik főszereplő, Armie Hammer is, na meg a stáb többi tagja is igent mondott a folytatásra.

Minderről a rendező, Luca Guadagnino beszélt egy interjúban, amint a La Republicának adott. Elmondta, hogy még a koronavírus-járvány előtte elutazott az USA-ba, hogy talákozzon egy íróval a második rész kapcsán. Sajnos a forgatásokat most nem tudták elkezdeni, de biztosított róla mindenkit, hogy lesz második rész, és mindenki szerepel benne, aki az első részben is fontos szereplő volt.

Ez viszont talán azt is jelenti, hogy a történet nem követi tovább a regény eredeti írójának (André Aciman) történetét, aki ugye Találj rám! címmel már megírta a folytatást (ezzel kapcsolatos interjúnkat itt olvashatod el). Jó hír viszont, hogy így ugyanazt a castot, köztük Timmyt is viszontláthatod a 2. részben.

Még több

Sztárhírek