Vilmos teljesen kiborult Harry miatt

Egyáltalán nem érti öccse döntéseit.

Vilmos teljesen kiborult Harry miatt

Vilmos herceg, de még Katalin hercegné is eléggé haragszik Harry hercegre és Meghanre az utóbbi időben, mert nagyon nem értettek egyet a döntéseikkel. Diana hercegnő fiai soha nem voltak még olyan rosszban, mint most, nem tudni, mikor fognak tudni kibékülni végre. Úgy tűnik, erre nem mostanában fog sor kerülni. A US Weekly magazin ugyanis úgy tudja egy bennfentestől, Vilmos megint nagyon megharagudott az öccsére.

Ennek oka, hogy 71 éves édesapjuk, Károly herceg elkapta a koronavírust, amit telefonon keresztül árult el a fiainak. Vilmos és Harry ezután újra elkezdtek kommunikálni egymással, a kisebbik herceg szerette volna tudni, családja biztonságban van-e… Vilmos ekkor megkérdezte, miért nem térnek haza Londonba, hiszen ott lenne a helyük. Harry azonban Los Angeles-ben akar maradni Meghannel és Archie-val. Vilmosnak ez szörnyű rosszul esett és megint nagyon kiakadt…

„Vilmost bántja, hogy Harry nincs Londonban, hogy támogassa a családját a járvány idejében” – árulta el a lapnak az informátor, aki hozzátette, Harrynek nagyon erős bűntudata van a távolmaradása miatt, de úgy érzi, kettészakad, nem tud egyszerre mindenkinek megfelelni.

Meghan egyébként mindenben támogatja a férjét és úgy gondolja, a két hercegnek hamarosan sikerül majd kibékülnie egymással. Nem könnyű időszak ez most egyetlen családnak sem, nekik is ki kell tartaniuk.

Még több

Sztárhírek