4 magyar híresség, aki már elkapta a koronavírust

Ők azok, akik vállalták a nyilvánosságot.

4 magyar híresség, aki már elkapta a koronavírust

Kapás Boglárka

Szerda reggel derült ki, hogy kilenc magyar úszó koronavírus-tesztje pozitív lett, ám a neveket természetesen nem közölték. Később kiderült, hogy Kapás Boglárka az egyik, a sportoló az Instagram-oldalán videóban árulta el, pozitív lett a tesztje, de szerencsére jól van, nincsenek tünetei. Otthon van, karanténban, nem mehet sehová, maximum a kertjébe levegőzni egy picit.

Kozma Dominik

Egy másik fiatal úszó, Kozma Dominik is úgy döntött, megosztja a rajongókkal, hogy pozitív lett a tesztje. Ő Insta Story-ba töltött fel egy szelfit és ezt a szöveget írta hozz: „Úgy tűnik, hiába egy negatív teszt, ha a másodikra lesz csak kimutatható a vírus…”

Instagram/Kozma Dominik

Horváth Dávid

A Kőbánya SC mellúszója, a decemberi rövid pályás Eb-n a 4×50 méteres vegyes váltóval ezüstérmes Horváth Dávid szintén az Instagramot választotta, hogy megírja, elkapta a vírust, de a többiekhez hasonlóan jól van, nincsenek tünetei, napjait karanténban tölti.

Bohus Richárd

„Múlt héten nyolcszáz méternyi futás után úgy éreztem magam, mint egy háromórás edzés végén. Nem értettem azt sem, hogy az otthoni mozgás után miért van izomlázam, jeleztem is az edzőmnek, Nagy Péternek, hogy biztosan koronavírusos vagyok. Aztán a teszt bizonyította, hogy tényleg! Egyébként semmiféle egyéb tünetem nincs, jól érzem magam” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak az úszó, aki így a negyedik olyan magyar híresség, aki elárulta a nyilvánosságnak, hogy pozitív lett a tesztje.

Még több

Sztárhírek