6 sztárvita, ami verekedéssé fajult

El sem hinnéd, kik szerepelnek a listán!

Kim és Kourtney Kardashian

A legújabb celeb verekedés a két Kardashian-tesó, Kim és Kourtney között robbant ki, mikor a popókirálynő beszólt a nővérének azzal kapcsolatban, hogy nem elég jó a munkához való hozzáállása. Ezután a szájkarate tettlegességgé fajult,  Kourtney ugyanis hozzávágott valamit a húgához, aki erre megütötte őt. Lehet persze, hogy mindez csak a show kedvéért történt, de még a nézettség sem érhet annyit, hogy behúzz egyet a saját tesódnak, nem?

Orlando Bloom és Justin Bieber

Emlékszek, amikor Orlando még nem Katy Perry-vel élt nagy szerelemben és várta a kislánya érkezését? A színésznek az első felesége Miranda Kerr volt, akivel állítólag Justin is kavart valamikor 2012-ben. Két évvel később pedig Orlandót látták Selena Gomez társaságában, aki ugyebár Biebs barátnője volt (már amikor épp nem szakítottak egymással). Hogy pontosan mi történt 2014-ben Ibizán, azt csak a két pasi tudhatja biztosan, de az tuti, hogy a csajok, egészen pontosan Miranda miatt verekedtek össze. Miután Justin odaszólt Orlandónak valamit az akkori feleségéről, a színész válasza egy hatalmas ütés volt, amit Justin éppen hogy hárított. Durva, igaz?

Nicki Minaj és Cardi B

A két rapper a New York Fashion Week egyik after partiján vett részt 2018-ban, amiről Cardi B egy sebbel a fején távozott. A CBS News egyik forrása szerint ez az eredmény nem is csoda, mivel Cardi megpróbálta megtámadni az éppen nyugodtan beszélgető Nickit úgy, hogy nekidobta a cipőjét. A körülöttük állók már bunyóért kiáltottak, de a testőrök és a biztonságiak közbeavatkoztak, így Nicki végül sérülés nélkül távozott a helyről.

Jay-Z és Solange

Hat évvel ezelőtt történt az emlékezetes jelenet, amikor a Met-gála afteren Beyoncé testvére, Solange rátámadt a sógorára egy liftben. Az emberek évekig találgattak, vajon mi vezetett odáig, hogy Solange így megverje Jay-Z-t. Miközben Bey csak áll és nézi. A legvalószínűbb ok, hogy a rapper megcsalta a feleségét, a tesója pedig így próbálta megvédeni. De mivel erről sosem nyilatkoztak semmi konkrétat, az igazság valószínűleg sosem fog kiderülni.

Lindsay Lohan és Paris Hilton

2006-ban nyilvánosságra került egy videó, amiben Lindsay Lohan azzal vádolja Paris Hiltont, hogy egy buliban megütötte őt az italával. A sztár elmondása szerint ezek után még jól nyakon is öntötte őt Paris, pedig semmi oka nem volt a támadásra. A sztorinak a verekedés része tutira igaz, mivel Lindsay jól láthatóan megmutatta a kamerának az ütés nyomát:

Christina Aguilera és Pink

Amikor 2001-ben Pink és Christina együtt dolgoztak a Lady Marmalde című dalon, eléggé megromlott a viszonyuk: nem tudtak megegyezni abban, hogy ki énekelje ki a legmagasabb hangokat. Nem olyan rég pedig egy talk show-ban Pink elárulta, hogy ez a vita ennél sokkal tovább fajult. Egy buliban voltak, ahol Christina nem bírt az indulataival, így megpróbált behúzni egyet Pinknek. Az ütés mellé ment, és azóta állítólag a két énekesnő ismét jóban van, de azért ez elég meglepő történet, nem?

Még több

Sztárhírek