Elég kemény, mit mondott Meghan az exférjére

Meghan életrajzi könyvéből derült ki a durva beszólás.

Elég kemény, mit mondott Meghan az exférjére

Mielőtt Meghan Markle hercegné, majd ex-hercegné lett, egy hollywoodi producerrel, Trevor Engelsonnal járt. A páros 2004-ben találkozott, majd 2011-ben összeházasodtak, ám a frigy nem tartott sokáig: 18 hónappal később szakítottak is. Ennek az oka állítólag az volt, hogy mivel Meghan Torontóban kezdte forgatni a Briliáns elmék című sorozatot, Trevor pedig Los Angelesben maradt, a kapcsolatuk nem bírta ki a távolságot.

Ám a viszonyuk már jóval ezelőtt kezdett megromlani. Az esküvő előtt három héttel történt egy elég érdekes eset. Meg otthonról nézte Trevor livestreamjét a podcastje felvételéről, és észrevette, hogy a pasija a tőle kapott flaskát lobogtatja a kamerák előtt. Meghan erre írt neki egy gyors üzit, hogy „tedd el azt a palackot, egyáltalán nem tűnsz vele professzionálisnak”.

Ez a beszólás dokumentálva van a 2018-ban megjelent, Meghan, egy hollywoodi hercegnő című életrajzi könyvben, amit Andrew Morton írt. A royal szakértő szerint a podcast esete nemcsak azt mutatta meg, mennyire különbözött Meg és a volt férje, hanem azt is, hogy az ex-hercegné mindig is vigyázott arra, milyen a nyilvánosság előtti imidzse. „Meghan mindig is nagyon odafigyelt az énmárkájára, hiszen azt akarta, hogy kifinomultságot és eleganciát közvetítsen. Trevor pedig gyakran túl lazán viselkedett a nyilvánosság előtt Meghan elképzelései szerint”– írta Morton.

Három héttel az ominózus podcast-eset után a pár elutazott Jamaicára az esküvőjükre. A házasság viszont rövid életű volt, és abban az évben, amikor a bíróságon is kimondták, Meghannek megvolt az első vakrandija Harryvel.

Még több

Sztárhírek