Hailey Bieber meglepő dolgot vallott be

A modell mindenkit meglepett ezzel a kijelentésével!

Hailey Bieber meglepő dolgot vallott be

Hailey elképesztő sok bántást kapott, mióta hozzáment Justin Bieberhez. A legtöbb támadás a „Jelena” fanoktól érkezett, akik még mindig abban reménykednek, hogy Selena Gomez és Justin összetartoznak, Hailey pedig csak útban van. Nem csoda, ha emiatt a modell sokszor rosszul érezte magát, aminek többször is hangot adott az Instáján, és felhívta a figyelmet arra, hogy a netes zaklatók milyen lelki problémákat tudnak okozni.

Úgy tűnik azonban, hogy a dolgok pont most fordultak jobbra Biebernénél, ami mindenkit meglepett. Hailey ugyanis a Us Weeklynek nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy hónapok óta nem érezte magát ilyen jól lelkileg.

„Egyszerűen fantasztikusan érzem magam. Féltem tőle, hogy szorongással és depresszióval fog járni a karantén, ami kis részben igaz is lett, de még emellett is boldogabb vagyok, mint valaha! – kezdte a meglepő vallomást Hailey, majd így folytatta:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Ápr 4., 2020, időpont: 2:36 (PDT időzóna szerint)

„Sokkal több időt tudunk együtt tölteni Justinnal, mint ezelőtt bármikor! Kanadában igazán el tudunk bújni az emberek elől, és csak nyugtató programokat találunk ki. Rengeteget sétálunk erdőben, csónakázunk és élvezzük egymás társaságát!”

Az biztos, hogy Mr. és Mrs. Bieber elképesztő kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnnek, persze azért az tény, hogyha az ember milliomos szupersztár, akkor a karantént is könnyebb elviselni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Ápr 1., 2020, időpont: 12:28 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek