Ilyen cukin köszöntötték fel Robert Downey Jr.-t a Bosszúállók sztárjai

A színész ennyi üzenetre biztosan nem számított!

Ilyen cukin köszöntötték fel Robert Downey Jr.-t a Bosszúállók sztárjai

Robert Downey Jr. az 55. születésnapját ünnepelte a hétvégén, amire a Bosszúállók sztárja szinte mind kivétel nélkül irtó kedves üzenetekkel emlékeztek meg. Chris Evans például egy közös képpel kívánt neki boldog születésnapot, a kép alá pedig ezt írta:

„Boldog születésnapot az egyik kedvenc emberemnek! Imádlak 3000!”

Gwyneth Paltrow, aki a Vasember filmekben a színész feleségét játssza, egy eddig sosem látott képet osztott meg a saját, valódi esküvőjéről, ahol Robert Downey Jr. éppen egy vicces beszédet mond a vendégeknek.

„Ő az én testvérem, barátom és támogatóm. Egy mega géniusz, aki a legfurcsább vígjátékokat írta valaha. Tudom, hogy az egész Marvel család csatlakozna hozzám, hogy együtt kívánjunk neki boldog születésnapot. Te szereted Robertet? Hadd halljuk, ha igen! We💝youRDJ!” – írta Gwyneth a képe alá.

Mark Ruffalo, aki a Marvel-filmek Hulkját alakítja is felköszöntötte a barátját egy nagyom cuki közös képpel.

„Küldöm a világ összes virtuális ölelését a születésnapodra, @RobertDowneyJr. Mindennél jobban imádlak, 3000! Megtiszteltetés, hogy ismerhetek egy ilyen nagylelkű és összetett embert, mint te” – üzente a barátjának.

Az biztos, hogy a színészt nagyon meghatották a Marveles kollégáitól jövő kedves üzenetek, ezzel köszönte meg nekik a jókívánságokat:

Mi innen kívánunk nagyon boldog születésnapot Robert Downey Jr.-nak!

Még több

Sztárhírek