Koronavírus: Pink részleteket árult el a tüneteiről

Így élte meg a betegséget az énekesnő és a kisfia.

Koronavírus: Pink részleteket árult el a tüneteiről

Néhány nappal ezelőtt Pink bejelentette, hogy ő és a kisfia, Jameson is megfertőződtek a COVID-19-cel. Az énekesnő és a kissrác is jól vannak már szerencsére, bár még nem gyógyultak meg teljesen. Pink ezt egy Insta élőzés során mesélte el a rajongóinak, de az elmúlt időszakról is beszámolt.

„Remélem, hogy a nagyján már túl vagyunk, de ez a betegség egy hullámvasút. Amikor azt hiszed, jobban vagy, megint történik valami”– magyarázta. Pink elmondta, hogy bár ő és Jameson is nagyon betegek voltak, a kisfiát viselte meg jobban a koronavírus. „Naplóban vezettem Jameson tüneteit az elmúlt három hétben, az enyémekkel együtt. Neki most, hetek múltán is majdnem 38 fokos láza van.”

A sztár elárulta, hogy egész életében asztmával küzdött, de a számára nemcsak ezért volt különösen ijesztő a fertőzés. „Asztmám van, de Jameson három éves és makk egészséges. Vidéken élünk. Eddig a legnagyobb veszélyt ránk nézve a pollen és a hegyi oroszlán jelentette. De Jameson nagyon nagyon megbetegedett, ami félelmetes volt. Nekem pedig 30 év óta először elő kellett vennem az inhalálót. Rengeteg éjszakát végigsírtam, és még soha életemben nem imádkoztam ennyit.”

Pink szerint igazán félrevezető volt, hogy eddig minden szakértő azt ígérte, a gyerekeknek nem lehet bajuk a koronavírustól. „Ez nem garantált. Senki sincs biztonságban– figyelmeztette a fanokat az énekesnő, mielőtt azt azért megnyugtatólag hozzátette, hogy a kislánya és a férje tünetmentesen átvészelték ezt a szörnyű időszakot.

Még több

Sztárhírek