Kylie Jenner elárulta, hány gyereket tervez

Úgy tűnik, hogy Stromi nem sokáig marad egyke…

Kylie Jenner elárulta, hány gyereket tervez

Kylie Jenner is beszállt azon unatkozó celebek sorába, akik karantén ideje alatt Instagram Live műsorokkal szórakoztatják magukat és persze rajongóikat. A hétvégén BFF-jével, Stassie Karanikolaou-val live-ozott egyet, a beszélgetésük egy pontjánál pedig a téma a gyerekvállalásra terelődött. A Jenner-lány ekkor egy egészen meglepőt dolgot vallott be: összesen 7 gyereket tervez. Igen, jól olvastad, 7-et! Bár arról nem beszélt, hogy mikor szeretne nekiállni a családbővítésnek, de nagy valószínűséggel a kis Stormi nem sokáig marad már egyke.

Ezek után kicsit furcsa, hogy a beszélgetés során Travis Scott neve egyáltalán nem jött fel, és Kylie más lehetséges apajelölteket sem említett meg. Azt viszont elárulta, hogy azért nem született még Storminak kistestvére, mert az első terhessége nagyon megviselte. „A terhesség nem játék. Egy komoly dolog és nem vagyok még kész egy újabbra – magyarázta Kylie.

Biztosan te is észrevetted, hogy Kylie-val kapcsolatban mostanában gyanúsan sokszor kerül elő a gyerektéma. Nemrég például egy hosszabb videóbeszélgetést készített barátnőivel, amiben a csajok elmondták, hogy szerintük négyük közül bizony Kylie lesz a leghamarabb terhes…

Most már tényleg csak egy kínzó kérdés maradt hátra: ki lesz Kylie Jenner következő hat gyerekének az apukája?

Még több

Sztárhírek