Meghan borzalmasan érzi magát

Nem erre számított.

Meghan borzalmasan érzi magát

Meghan és Harry több mint egy héttel ezelőtt költözött Kanadából Los Angelesbe, ennek a lépésnek pedig több oka is volt. Egyrészt Meg Hollywoodban szeretne a továbbiakban dolgozni, másrészt több időt akar édesanyjával, Doria Raglanddal tölteni, arról nem is beszélve, hogy itt él a legtöbb barátja is. „Rájöttek, hogy Kanada nem a megfelelő hely számukra, így Los Angelesbe telepedtek át” – árulta el egy bennfentes korábban.

Most viszont kiderült, hogy Meghan szörnyen érzi magát, hiszen egyáltalán nem is találkozott az édesanyjával, mióta LA-ben élnek. Ez pedig nyilván azért van, mert a koronavírus járvány miatt minden óvintézkedést és előírást betartanak.

„Meghan borzalmasan érzi magát – miután az egyik legfőbb indok, hogy Los Angelesbe költözzenek az volt, hogy közel lehessen az anyukájához. Doriának a kora miatt nagyon óvatosnak kell lennie, Meghan és Harry pedig szigorúan betartanak minden javaslatot a koronavírussal kapcsolatban. A WhatsAppot és a FaceTime-ot használják csaknem minden nap, ami persze nem ugyanaz, mintha személyesen találkoznának” – árulta el egy közeli forrás a Sunnak.

Persze nemcsak a pár, hanem nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben jelenleg, amikor az egészséget fontosabbnak kell tartanunk a személyes találkozásnál. Szuper dolog, hogy Meg és Harry ezzel kapcsolatban ilyen jó példát mutat mindenkinek!

Még több

Sztárhírek