Ezért szupertitkos Adele válása

Már egy éve válnak, mégsem szivárgott ki róla semmi.

Ezért szupertitkos Adele válása

Majd egy évvel azután, hogy Adele és exférje bejelentették, hogy szakítottak, a válásuk lassan a végéhez érkezik. Biztos neked is feltűnt, hogy ebben az egy évben szinte alig lehetett hallani a párról. Más celebekkel ellentétben, Adele és Simon Konecki a válásukat és az azzal járó mindenfelé procedúrát szupertitkosan kezelte, és ez nem véletlen!

A Sun információi szerint ennek a nagy titkolózásnak meg is volt az oka. A lap szerint a páros a 7 éves fiúk, Angelo érdekében próbálja minél diszkrétebben kezelni a helyzetet. Adele és Simon osztott szülői felügyeleti jogban állapodtak meg egymással, ami azt jelenti, hogy bár külön fognak élni, a fiúkat továbbra is együtt szeretnék nevelni – ehhez pedig nyugodt, a bulvársajtótól mentes körülményeket szeretnének teremteni. Ez azt is jelenti, hogy valószínűleg arról sem derül majd ki semmi infó, hogy a pár közös vagyonát, a 171 millió dollárt miként is osztották fel.

Az énekesnő és exférje kapcsolata belsős infók szerint már évek óta hanyatlott. Az ismerőseik úgy látták, hogy a legnagyobb gondot Adele növekvő hírneve okozta. Bár Simonnak Adele sztárságával állítólag nem volt baja, de egyre kevesebb idejük jutott egymásra, ami szépen lassan elhidegüléshez vezetett. Reméljük, ezek után mindketten megtalálják majd a boldogságukat!

Még több

Sztárhírek